Home Nieuws Video: Steven Bergwijn draait het helemaal om bij Tottenham, twee doelpunten in...

795
0

Steven Bergwijn heeft het helemaal omgedraaid voor Tottenham Hotspur. De aanvaller was woensdagavond de gevierde man.

Tien minuten voor tijd mocht Bergwijn invallen in de Premier League-wedstrijd tegen Leicester City en door twee late goals van Bergwijn wonnen de Spurs uiteindelijk met 3-2. ‘Dit is fantastisch’, zei Bergwijn na afloop voor de camera van de BBC. De aanvaller wordt al weken in verband gebracht met een transfer maar het heeft er alle schijn van dat de aanvaller in Londen zal blijven komende maanden.

‘De supporters hebben vast een geweldige avond. Ik maak twee doelpunten, dus natuurlijk ben ik erg blij. De coach vroeg me om te scoren, om het de verdedigers moeilijk te maken en om dicht bij Harry Kane te blijven.’ Bergwijn speelt niet vaak en kon deze opsteker goed gebruiken. Trainer Conte lijkt niet echt in Bergwijn te geloven. ‘Het is een lastig seizoen geweest door blessures. En Harry, Son en Lucas Moura doen het goed. Ik moet hard werken en mezelf laten zien aan de manager wanneer ik erin kom. We trainen hard en daardoor kunnen we ook dit soort dingen laten zien.’ Bergwijn krijgt aanstaand weekend waarschijnlijk opnieuw de kans van Conte.

Tottenham Hotspur wacht de competitietopper tegen Chelsea, op Stamford Bridge. ‘We leven van wedstrijd naar wedstrijd’, zei Bergwijn na afloop tegenover de aanwezige media. ‘De wedstrijd tegen Chelsea is een belangrijke en we gaan ons zo goed mogelijk voorbereiden.’

Vorig artikelGutiérrez steunt Veerman en is verrast: ‘Ik had alles al met een andere club geregeld, ben verrast dat het zo gelopen is’
Volgend artikelConte wil Steven Bergwijn niet kwijt, Bergwijn vermoedelijk niet aan de aftrap bij Ajax – PSV