Home Nieuws SPORT: Manchester United twijfelt tussen Memphis Depay en Cody Gakpo

SPORT: Manchester United twijfelt tussen Memphis Depay en Cody Gakpo

601
0

Na het vertrek van Cristiano Ronaldo wil United een nieuwe poging wagen om een veelzijdige aanvaller in te lijven.

Het gonst daardoor van de geruchten rond Cody Gakpo maar ook de naam van Memphis Depay klinkt veelvuldig. Sterker nog, een dubbelslag kan niet worden uitgesloten, denken media in Engeland. Cody Gakpo en Memphis Depay naar Manchester United kan inmiddels niet meer worden uitgesloten.

United zou momenteel juist twijfelen tussen twee twee Oranje-internationals, klinkt het in Spanje, waar Spaanse media een vertrek van Memphis uit Catalonië verwachten. Memphis is beschikbaar in de winterse transferperiode, terwijl Gakpo pas in de zomer beschikbaar is, schrijft het medium SPORT over de opties.

SPORT schrijft dat United aan twee Oranje-internationals denkt: Memphis en Gakpo. In Manchester is er goede hoop dat eerstgenoemde deze winter een vrijgeleide krijgt van FC Barcelona, waardoor hij transfervrij kan overstappen naar Old Trafford. In dat geval lijkt Memphis de topfavoriet te zijn.

Mocht Barcelona geen transfervrije status verlenen aan Memphis, dan lijkt Gakpo juist weer de voorkeur te genieten voor United, denkt SPORT te weten. United wil een eventuele transfersom liever spenderen aan de talentvolle Gakpo dan aan de gelouterde Memphis, die eerder al mislukte in Engeland. Op haar beurt aast FC Barcelona weer op een transfersom voor Memphis. Kortom, ook in Spanje gaat het veelal over Memphis Depay en Cody Gakpo.


Vorig artikelGeloven de PSV fans nog in dat waar Jeroen Zoet voor gaat? ‘Ooit nog het PSV shirt dragen’
Volgend artikelVink hard voor ‘ongeïnteresseerde’ Memphis: Wat hij kwam doen, weet ik echt niet’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in