Home Nieuws Geloven de PSV fans nog in dat waar Jeroen Zoet voor gaat?...

Geloven de PSV fans nog in dat waar Jeroen Zoet voor gaat? ‘Ooit nog het PSV shirt dragen’

1205
0

Jeroen Zoet is alweer jaren weg uit Eindhoven maar de voormalig nummer één van PSV volgt de club nog op de voet.

Zoet speelt tegenwoordig voor de marginale club Spezia in Italië en is lang niet altijd zeker van zijn plek onder de lat. Is Jeroen Zoet eigenlijk wel ambitieus? De doelman zegt tegen het Eindhovens Dagblad dat hij zichzelf nog wel ziet terugkeren bij PSV. De 31-jarige doelman zegt in gesprek met het Eindhovens Dagblad dat hij wel degelijk ambitieus is.

Zoet maakte in 2020 de overstap van PSV naar Spezia, waar hij geregeld op de bank zit. Door een blessure van zijn Poolse concurrent Bartlomiej Dragowski speelt Zoet weer maar eigenlijk is hij in Italië verworden tot tweede doelman bij een kleine club vergelijkbaar met RKC in Nederland.

Zoet denkt na over de toekomst en ziet een verhuizing naar Nederland wel weer zitten. “Ik denk dat Eindhoven onze bestemming wordt, maar eerst wil ik nog een aantal jaren in de goal het beste van mezelf laten zien”, zegt hij in het Eindhovens Dagblad. “Ik weet zeker dat ik het niveau uit de kampioensjaren bij PSV nog terug kan vinden. Als je drie keer kampioen wordt en in die jaren alles speelt, is er geen sprake van toeval.”

De doelman lijkt zich bijna te willen verdedigen als het over zijn kwaliteiten gaat. “De kwaliteiten die ik vroeger bij PSV had, heb ik echt nog steeds. Natuurlijk hadden we een goed team in de jaren waarin we de titel pakten. Maar ik heb daar ook een bijdrage aan geleverd en ben er trots op.” Zit er dan ooit nog een terugkeer naar PSV in? Geloven de PSV fans daar eigenlijk nog wel in na de bijzonder slechte jaren van Zoet na de laatste landstitel in 2018, waarin hij zijn plaats onder de lat verloor aan Lars Unnerstall. Het waren geen beste jaren van de doelman, waarin hij weken achtereen fout na fout maakte tot Mark van Bommel er genoeg van had. Geloven de PSV fans nog in een revival van de ooit zo populaire doelman uit de eigen opleiding? Zoet heeft die plannen in ieder geval wel, zegt hij tegen het ED.

“Ooit nog het PSV-shirt dragen, zit wel in mijn achterhoofd. Het zou iets voor de verre toekomst kunnen zijn, maar eerst richt ik me op Spezia en onze missie hier”, zegt Zoet over handhaving in de Serie A met laagvlieger Spezia.


Vorig artikelNederland B levert met slechts enkele spelers op de eigen positie topprestatie tegen Ecuador
Volgend artikelSPORT: Manchester United twijfelt tussen Memphis Depay en Cody Gakpo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in