Home Nieuws Sparta keeper Nick Olij wordt gezien als ideale opvolger van Walter Benítez

Sparta keeper Nick Olij wordt gezien als ideale opvolger van Walter Benítez

10371
2

Daags na het plotselinge opstappen van Ruud van Nistelrooij, was daar ineens en uit het nieuws het bericht over Walter Benítez.

Media in Frankrijk en een journalist van FCUpdate, wisten te melden dat de Argentijnse doelman Walter Benítez voornemens zou zijn PSV te verlaten. Dat bericht werd als zeer opmerkelijk beschouwd. De redenen van de keeper uit Argentinië zouden louter priveredenen zijn. Tot op heden is er nog geen opvolging geweest over de eventuele vertrekwens van Walter Benítez maar PSV dient er toch enigszins rekening mee te moeten houden. Temeer ook omdat Walter Benítez een prima keeper met potentie voor de absolute top van Europa is.

Niet voor niets zag de Franse topclub Paris Saint-Germain eerder een rol voor Walter Benítez weggelegd in de sterrenformatie. Recent werd Walter Benítez opgeroepen voor de nationale ploeg van Argentinië dus zijn ster lijkt rijzende. RKC doelman Etienne Vaessen werd op zijn beurt recent gekoppeld aan een transfer naar PSV, om de vertrekkende doelman Dommel op te volgen.

Op dit moment lijkt er geen sprake te zijn van een vertrek van Walter Benítez maar toch wordt er links en rechts al gesproken over de opvolging van de Argentijn. Zo ook bij FCUpdate en bij ESPN. Door beide media wordt er gewezen naar Nick Olij, Sparta doelman van beroep en heden ten dage succesvol doelman.

‘Olij speelt zichzelf in de kijker bij de Nederlandse voetballiefhebber’, stelt FCUpdate. De doelman van Sparta had opnieuw een belangrijke rol voor zijn club, hij verrichte maar liefst acht reddingen in de overwinning tegen FC Utrecht. In De FCUpdate Podcast wordt ingegaan op de toekomst van Olij, die volgens host Stan Timmerman een ideale doelman zou zijn voor PSV. “Ajax en Feyenoord zijn voorzien, voor Olij is misschien een stap naar PSV wel de juiste stap omhoog.”

Ook ESPN wist zondagmorgen aandacht te besteden aan doelman van Sparta, die zeker een prima seizoen doormaakt. Olij keept tegenwoordig in een oranje tenue en dus werd al geopperd de doelman te selecteren voor Oranje. Ook bleken de verschillende ESPN analisten zondagmorgen al snel van mening te zijn dat Nick Olij de ideale opvolger van Walter Benítez zou kunnen zijn.


Vorig artikelTegenvallende Ramalho, die meer in zijn mars heeft, op weg naar de uitgang: ‘Bron van onrust’
Volgend artikelAmsterdam baalt flink van kandidatuur Bosz bij PSV, Ajax fans huiverig voor transfer Ziyech naar PSV

2 REACTIES

 1. Drommel mag van mij vertrekken
  Peersman mag van mij vertrekken
  Waterman mag van mij vertrekken
  Benitez mag van mij vertrekken

  Noppert van sc Heerenveen halen
  Nordin bakker van Almere city halen
  Nick olij van Sparta Rotterdam halen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in