Home Nieuws Amsterdam baalt flink van kandidatuur Bosz bij PSV, Ajax fans huiverig voor...

Amsterdam baalt flink van kandidatuur Bosz bij PSV, Ajax fans huiverig voor transfer Ziyech naar PSV

60474
5

Zondagmorgen werd bekend dat PSV en Peter Bosz gesprekken voeren over het hoofdtrainerschap voor de komende seizoenen.

Dat mag met recht zeer goed nieuws worden genoemd want buiten Peter Bosz is er op dit moment geen enkele trainer beschikbaar die PSV dat kan brengen wat de club nodig heeft. In één word gevangen: Elan. Of beter gezegd: nieuw elan. Dat er daardoor flinke veranderingen op komst zijn in en rond de PSV selectie, mag geen verassing heten. Hoogstwaarschijnlijk gaan daar de lopende gesprekken over tussen PSV en Bosz. Is de club bereid de wensen en eisen van de eigenzinnige en uitstekende communicator in te vullen?

Want met Bosz aan het roer zijn er nog al wat veranderingen op komst in en rond het Philips Stadion en op de Herdgang. Maar PSV lijkt door te zetten in de strijd om de handtekening van de man uit Apeldoorn, die dolgraag zijn eerste landstitel in de Eredivisie wenst te veroveren. Het is duidelijk: Peter Bosz is de topkandidaat voor PSV. Het doet de PSV burger dan ook erg goed. In Amsterdam is het nieuws rond Peter Bosz en de lopende gesprekken tussen club en trainer inmiddels ook ter ore gekomen. En wat blijkt? Men baalt in de hoofdstad. Men baalt flink.

Menig Ajax fan zag Peter Bosz maar wat graag het zinkende Ajax schip vlot trekken en dus uit men de frustraties op de bekende sociale mediakanalen. Er bestaat bij een enkele Ajax fan zelfs de angst dat Peter Bosz vertrouweling Hakim Ziyech mee zal nemen naar PSV. Het is bekend dat Bosz en Ziyech een uitstekende band weten te onderhouden. Hakim Ziyech kent een moeizame periode in zijn carriere en zit op dood spoor bij Chelsea.

Eerder zei Hakim Ziyech over Peter Bosz het volgende: “Door Bosz ben ik op persoonlijk vlak enorm gegroeid. In het eerste gesprek dat ik met Peter Bosz had, stelde hij mij een vraag en die pakte mij wel”, zei Hakim Ziyech destijds. “Wat verwacht je van mij?”, vroeg Bosz aan Ziyech. Zijn antwoord: “Het enige wat ik wil is dat je eerlijk bent. Vanaf dat moment klikte het gewoon.”

Een greep uit de reacties van enkele Ajax fans, die balen dat Peter Bosz en PSV waarschijnlijk op een snel akkoord lijken af te stevenen.


Vorig artikelSparta keeper Nick Olij wordt gezien als ideale opvolger van Walter Benítez
Volgend artikelDe Jong en Veerman kijken naar winst Europa Cup 1 in ’88, Kieft sneert naar Van Breukelen

5 REACTIES

 1. Wat er allemaal zal gebeuren zal weinig uitmaken.
  Ajax is stuk en zit op een doodlopend spoor.
  Daar maken PSV en Feyenoord profijt van.
  Voor Ajax is er maar één persoon die zou kunnen herstellen en dat is Ten Hag.
  Die en Overmars hadden nooit weg mogen gaan.
  Tsja, het zal heel, heel lang duren eer dat Ajax weer wat zal gaan betekenen op internationaal niveau.
  Jammer hoor, ….!!

 2. Van mij mag Bosz komen. Maar ik vind het ook onbegrijpelijk dat Ron Jans nooit een kans heeft gekregen bij een topclub, en Wim Jonk nog niet. Die twee zouden het vast ook goed doen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in