Home Nieuws Sociedad coach verwacht loodzwaar duel: ‘PSV is een Champions League club, beste...

Sociedad coach verwacht loodzwaar duel: ‘PSV is een Champions League club, beste ploeg van de poule’

384
0

PSV en Real Sociedad strijden donderdagavond in San Sebastian voor een ticket naar de volgende ronde van de Europa League.

De ploeg van Schmidt lijkt helemaal klaar te zijn voor de belangrijke wedstrijd in Noord-Spanje. De Basken weten dat hen een loodzwaar duel wacht. De ploeg van Imanol maakt geen beste serie wedstrijden door de laatste tijd. Afgelopen weekend was Real Madrid al te sterk en eerder werd verloren van AS Monaco. PSV heeft aan een gelijkspel voldoende om te overwinteren. AS Monaco is al verzekerd van de eerste plaats in groep B.

Sociedad coach Imanol is erg onder de indruk van PSV, dat in Eindhoven een gelijkspel boekte tegen Sociedad. ‘We treffen donderdag een heel sterke tegenstander. Vooral tactisch zijn ze van een hoog niveau’, zei de coach van de huidige nummer vijf in LaLiga op de persconferentie. ‘PSV speelt met veel positiewisselingen en kan snel counteren. PSV heeft de beste ploeg in onze groep.’

‘Eigenlijk is het onrechtvaardig dat ze dit seizoen in de Europa League uitkomen. Ze hadden het verdiend om ten koste van Benfica naar de groepsfase van de Champions League te gaan. Ik denk niet dat ze het erop gaan wagen om voor een gelijkspel naar ons te komen. Wij hopen er een geweldige avond van te maken’, besluit Imanol.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here