Home Nieuws Sergio Ramos is strafschop tegen PSV nog niet vergeten en mist respect:...

Sergio Ramos is strafschop tegen PSV nog niet vergeten en mist respect: ‘Het is heel duidelijk, zei hij’

802
0

Het zit Sergio Ramos nog altijd dwars dat PSV een late strafschop kreeg in het duel in het Philips Stadion.

De verdediger van Sevilla gebruikte de dagen na PSV – Sevilla zijn sociale media kanalen om dat beeld te verduidelijken. Ramos blijft erbij dat Tillman niet wordt aangeraakt, hoewel beelden toch steeds iets anders uitwijzen. Ramos wijst ook naar de scheidsrechter en herhaalt wat de leidsman zei tegen Ramos na het moment voor de strafschop.

‘Hij zei: Het is heel duidelijk’, citeert Ramos de scheidsrechter, Daniel Orsato. Ramos sprak na het gelijkspel tussen PSV en Sevilla ook in de Spaanse media schande van de arbitrage in het Philips Stadion. “Verschrikkelijk. Mensen zullen er weer van alles van vinden, maar niet elke club krijgt evenveel respect. Dat is het lot van Sevilla. We zoeken niet naar excuses, maar de scheidsrechter was helaas een hoofdrolspeler. Daar kan de VAR toch helpen?”, vraagt hij zich af. “Tegenwoordig heb je een kans om je fout te herstellen.”

Orsato zag een overtreding in een duel tussen Ramos en Malik Tillman in het strafschopgebied en werd ook niet naar de kant geroepen door de VAR. Ramos begrijpt dat niet: “Zelfs als je de beelden vijftig keer terugkijkt, zie je niet dat ik hem raak. Hij springt al en ik haal mijn voet weg. Maar dan zie ik de scheidsrechter een gek gezicht trekken en zeggen dat het allemaal heel duidelijk is”, aldus de verdediger, die zelfs naar zijn vorige club Real Madrid wijst als het over respect gaat.

Ramos blijkt de remise tegen PSV lastig te kunnen loslaten. Ook de afgekeurde goal van Adrià Pedrosa, vanwege hands, irriteerde Ramos. “Er ging veel mis. De goal van Adriá, die zogenaamde overtreding. Mensen zullen er weer van alles van vinden, maar niet elke club krijgt evenveel respect. Dat is het lot van Sevilla. Ik zou willen dat clubs als Lens, Sevilla en bijvoorbeeld Real Madrid evenveel respect genieten”, aldus Sergio Ramos.

Vanuit een andere hoek, te zien op onderstaande beelden van Ziggo Sport, lijkt er overigens wel wat contact te zijn tussen Ramos en Malik Tillman.


Vorig artikelWalter Benítez weer naar Argentinië | Heeft De Mos gelijk in oordeel over Benítez na afgekeurd Sevilla-doelpunt?
Volgend artikelGenieten van PSV op het hoogste niveau: ‘Fysiek, voetballend en qua intensiteit kan PSV mee in de Champions League’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in