Home Nieuws Schmidt deelt zorgen om Madueke maar blijft bij strijdplan: ‘Zij waren niet...

Schmidt deelt zorgen om Madueke maar blijft bij strijdplan: ‘Zij waren niet beter dan wij’

924
0

PSV is de door de 3-0 nederlaag in het Baskische San Sebastian uitgeschakeld in de Europa League. Wat rest is een tussenronde in de Conference League.

Aanvoerder Cody Gakpo is na afloop van het duel zwaar teleurgesteld. ,,We hadden het aan de bal redelijk onder controle. We gingen met 1-0 de rust in, dat was niet zo lekker. We hadden een punt nodig, maar we wilden wel winnen natuurlijk. We waren niet veruit de bovenliggende partij, maar we waren ook niet minder,” zegt hij tegen ESPN. Hij vervolgt: “We wilden in bepaalde momenten hoog druk gaan zetten, maar dan moet het wel goed gaan zeg maar… Na die penalty moesten we meer uit onze schulp kruipen.”

Volgens trainer Roger Schmidt was het spel van PSV niet minder dan het spel van Real Sociedad. “Zij waren niet beter dan wij. Onze fouten hebben ze gebruikt. We hadden controle over de wedstrijd en veel balbezit. Achteraf kunnen dingen altijd anders. Onze aanpak is nog altijd logisch. Alleen hadden we vanuit balbezit meer in de zestien van de tegenstander moeten creëren.”

Inmiddels zijn er ook grote zorgen ontstaan over de nieuwe blessure van Noni Madueke. Roger Schmidt weet nog niets over de ernst van de blessure die Noni Madueke opnieuw opliep. “We moeten dit checken. De plek op het veld zag er niet uit als een plek om een spierblessure op te lopen. Wat een pech voor Noni, nu hij juist zo hard gewerkt had om weer terug te komen.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here