Home Nieuws Rol PSV nog niet uitgespeeld na Frans bod, Veerman wijst naar Milan:...

Rol PSV nog niet uitgespeeld na Frans bod, Veerman wijst naar Milan: ‘Als zo’n De Ketelaere erbij komt, dat is alleen maar meer kwaliteit’

15462
1

De geruchten over een op handen zijnde transfer van Charles De Ketelaere naar PSV zijn al enige weken hot maar er lijkt een kink in de kabel te zijn gekomen.

Maandagavond werd bekend dat de Franse Ligue 1 club Racing Lens miljoenen euro’s over zou hebben voor de Belgische nummer tien, die ook op de flanken uit de voeten kan. Lens zou zelfs geen huurconstructie voorstellen maar een definitieve transfer. De directie van AC Milan lijkt voornemens om De Ketelaere te laten gaan en wel via een definitieve verkoop in plaats van een huurtransfer.

De Franse nummer twee zou dat wel zien zitten en heeft volgens het Franse medium RMC Sport een miljoenenbod uitgebracht op de Belgische aanvaller, die eerder bij Club Brugge furore wist te maken. Lens, de club uit het uiterste noorden van Frankrijk en tevens de nieuwe werkgever van Stijn Spierings, heeft miljoenen te besteden door rechtstreekse deelname aan de groepsfase van de Champions League. Toch lijkt het bericht van RMC Sport over de interesse van Lens in De Ketelaere rechtsreeks naar de prullenbak te kunnen worden verwezen.

Lens is normaal gezien financieel niet sterk genoeg zo’n miljoenentransfer op touw te zetten en geeft doorgaans niet zulke bedragen uit aan nieuwe spelers. Uitgaande transfers in deze orde van grootte neemt Lens geregeld voor haar rekening maar eerder bij uitzondering. PSV blijkt dus op het vinkentouw zitten voor De Ketelaere en legde vorige week opnieuw contact met zowel het management van de aanvaller als met zijn club AC Milan. PSV zou concurrentie hebben van Aston Villa en Red Bull Leipzig maar volgens Belgische media is de rol van PSV zeker nog niet uitgespeeld.

In Belgie houdt men nog net geen rekening met een huurtransfer met koopoptie naar PSV maar men ziet De Ketelaere niet naar Lens of Leipzig vertrekken, klinkt het bij onze zuiderburen. Ondertussen lijkt Joey Veerman de komst van Charles De Ketelaere alleen maar toe te juichen. Veerman ziet diens komst wel zitten en kent de kwaliteiten van de Belg. De middenvelder weet en beseft dat de Milanese club een veer moet laten om de aanvaller richting PSV te laten vertrekken.

Hoe de toekomst van Charles De Ketelaere er ook uit zal gaan zien, men verwacht in Italie geenszins dat de jonge Belg komend seizoen nog het rood-zwarte tricot van AC Milan zal dragen. De Ketelaere kwam in de Italiaanse competitie tot 9 basisplaatsen en 23 invalbeurten, waarin hij goed was voor slechts één assist. In de Champions League mocht hij driemaal als basisspeler en evenzo vaak als invaller op het veld verschijnen. Het zijn geen beste cijfers, die ervoor zorgen dat een vertrek uit Milaan in de maak is.

“Het zou alleen maar goed zijn als er extra kwaliteit bijkomt. Als zo’n De Ketelaere erbij komt, dat is alleen maar meer kwaliteit”, aldus Joey Veerman, die zich erg content voelt onder Peter Bosz. Veerman ziet winst in de Kuip aanstaande vrijdag dan ook helemaal zitten.

Er is volop vertrouwen in de topper tegen Feyenoord. “Dat wordt een zware pot. Wij zijn qua speelstijl wel wat veranderd ten opzichte van vorig jaar en het lijkt wat meer op het Feyenoord van vorig seizoen”, aldus Veerman, die zich opmaakt voor de vierde prijs in zijn carriere. Veerman won eerder met PSV de Johan Cruijff Schaal in de Johan Cruijff Arena en won tweemaal op rij de KNVB beker met PSV.


Vorig artikelBetaalopties, zoals Apple Pay, zijn voor Nederlandse casino’s een aanwinst
Volgend artikelKenneth Perez ergert zich mateloos aan PSV en wijst opvallend genoeg naar één speler

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in