Home Nieuws Kenneth Perez ergert zich mateloos aan PSV en wijst opvallend genoeg naar...

Kenneth Perez ergert zich mateloos aan PSV en wijst opvallend genoeg naar één speler

8694
0

Het seizoen staat op het punt van beginnen en dat betekent ook dat ESPN, Ziggo en de NOS weer haar analisten van stal halen na een lange zomervakantie.

Dat betekent ook dat ESPN-analist Kenneth Perez zijn licht weer laat schijnen op dat wat de clubs de fans allemaal hebben te bieden komende weken. PSV zal door de wedstrijden tegen Feyenoord en de dubbele confrontaties tegen Sturm Graz extra in de spotlights staan bij ESPN omdat er zich nu eenmaal belangrijke weken aandienen voor de club.

De generale tegen Nottingham Forest liet zien dat de ploeg van Peter Bosz zeker wat in haar mars heeft. Bosz was na afloop vooral enthousiast over de teamprestatie, het massaal druk zetten, het conditionele aspect en over het feit dat er geen blessures gevallen zijn. Bosz is een tevreden man zo na vier weken voorbereiding en benoemd met name de positieve aspecten van afgelopen weken. Daar denkt ESPN analist Kenneth Perez beduidend anders over. Perez zag de wedstrijd tegen de Engelse laagvlieger en besloot eens stevig en ouderwets uit te halen.

De analist blijkt zich met name te richten op één speler maar richt zich allereerst op de teamprestatie van PSV. De Deen heeft zich ‘mateloos’ geërgerd aan het spel van PSV in met name de tweede helft van het oefenduel met Nottingham Forest, dat gewoon winnend werd afgesloten. Met name Joey Veerman kreeg er flink van langs van de ESPN-analist.

“Ik ergerde me mateloos als PSV de bal had”, begint Perez bij Voetbalpraat bij ESPN. “Weet je hoeveel mogelijkheden er lagen achter de laatste linie van Nottingham Forest? Echt niet te geloven dat Veerman dat niet zag. Hij had de ballen er blind overheen kunnen gooien! Het verbaasde me echt dat iemand met zo’n visie als Veerman dat niet zag. Zonde.”

Het was niet alleen kommer en kwel voor Perez wat de tweede helft aangaat Er was één speler die volgens Perez wel wist te overtuigen. “Ik veerde alleen op als Noa Lang de bal kreeg. Hij keek wel verder dan zijn neus lang is”, aldus een kritische EPSN analist Kenneth Perez, die wel verwacht dat Veerman dit seizoen weer een goed en hoog niveau zal gaan aantikken.


Vorig artikelRol PSV nog niet uitgespeeld na Frans bod, Veerman wijst naar Milan: ‘Als zo’n De Ketelaere erbij komt, dat is alleen maar meer kwaliteit’
Volgend artikelPSV dichtbij komst Deens toptalent, clubs akkoord

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in