Home Nieuws Roger Schmidt wijst Hertha BSC opnieuw de deur, Duitse trainer lijkt te...

Roger Schmidt wijst Hertha BSC opnieuw de deur, Duitse trainer lijkt te wachten op Premier League clubs

604
0

Roger Schmidt is nog altijd een gewild trainer. Nadat bekend was dat Schmidt zijn contract in Eindhoven niet zou gaan verlengen, is de geruchtenstroom rond zijn toekomst niet bepaald minder geworden.

Tal van Duitse clubs dingen al maanden naar zijn diensten maar Schmidt houdt voet bij stuk. PSV kan tot het einde van het seizoen op zijn diensten blijven rekenen. Inmiddels heeft Hertha BSC een nieuwe poging om Roger Schmidt volgend seizoen te contracteren maar het zou op niets uitgelopen zijn, is de meest concrete berichtgeving vanuit Duitsland.

De nummer zestien van de Bundesliga zit in nood, opnieuw in nood en dus informeerde het opnieuw bij de 54-jarige Duitse trainer, zo meldt BILD. Na lang wikken en wegen zei Schmidt enkele weken geleden over zijn tweejarige contract bij PSV: “Het is het juiste moment om te vertrekken, denk ik. Ik zal niet tot mijn 65ste hoofdtrainer blijven, dus ik heb nog maar een paar jaar te gaan”, was Schmidt duidelijk over zijn toekomst.

Volgens BILD liggen de zaken rond Roger Schmidt wel anders. Volgens het Duitse boulevardblad hoopt Schmidt op een club uit Engeland of Spanje. Hertha BSC was net als eerder Red Bull Leipzig concreet voor Schmidt maar ook Frankfurt en Mainz klopten eerder aan bij Schmidt.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here