Home Nieuws Roger Schmidt lijkt weer te gaan wisselen in Nijmegen: Vinícius mag starten,...

Roger Schmidt lijkt weer te gaan wisselen in Nijmegen: Vinícius mag starten, Doan reserve

1537
0

PSV en Roger Schmidt staan behoorlijk onder druk in Nijmegen. Het zondagavondduel in de Goffert moet worden gewonnen.

Mocht PSV de wedstrijd in de Goffert niet winnen heeft het er alle schijn van dat Roger Schmidt en PSV een zeer vervelende kerstperiode tegemoet gaan. Er mogen immers geen punten meer gemorst worden in de competitie. Hoe gaat PSV zich in Nijmegen presenteren na de absolute dreun in Noord-Spanje?

Geheel in de lijn der verwachting zal Roger Schmidt weer eens gaan wisselen in zijn beginopstelling. Dat is immers tegen wil en dank het handelsmerk van de Duitser geworden, die daarmee veel PSV fans tegen zich in het harnas jaagt. Als Vinicius zou mogen beginnen zou dat een opvallende move zijn. De Braziliaan speelde tegen FC Utrecht namelijk niet naar behoren vond Roger Schmidt en daarom mocht Gakpo in San Sebastian in de spits beginnen. Echter kon Gakpo alweer inrukken na rust en mocht Vinicius het weer proberen. Het is soms nauwelijks nog te volgen wat Roger Schmidt de PSV fans weet voor te schotelen.

En dus moet het in Nijmagen weer anders en ligt er een nieuwe basisplaats in het verschiet voor de Braziliaan. Althans, dat is de verwachting van het Algemeen Dagblad. Dat betekent dat Ritsu Doan, de aanvaller die weinig krediet lijkt te hebben onder Schmidt, weer op de bank mag beginnen. Het Algemeen Dagblad verwacht dat Roger Schmidt dus één wijziging zal doorvoeren in zijn basisopstelling in vergelijking met het duel tegen Real Sociedad.

Vermoedelijke opstelling PSV: Drommel, Mwene, Ramalho, Boscagli, Mauro, Gutiérrez, Götze, Sangaré, Gakpo, Vinícius, Bruma


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here