Home Nieuws PSV zonder Davy Pröpper, Maximiliano Romero en Noni Madueke tegen NEC

PSV zonder Davy Pröpper, Maximiliano Romero en Noni Madueke tegen NEC

528
0

Een licht gehavend PSV zal zondagavond in Nijmegen aantreden tegen promovendus NEC.

De grote vraag zal opnieuw gaan worden of PSV na een Europese avond in staat is om orde op zaken te stellen in een uitwedstrijd. Eerder werden al veel punten verspeeld na een Europese avond en dus moet de ploeg van Roger Schmidt op zijn hoede zijn voor de goed voetballende ploeg uit Nijmegen. De fans van Davy Pröpper lijken pas na de winterstop aan hun trekken te gaan komen want de middenvelder zal ook tegen NEC ontbreken in de selectie.

Er wordt her en der geopperd om Mario Gotze te vervangen voor Propper maar feit is dat de middenvelder niet fit is en al maanden sukkelt met blessures. De wedstrijd in San Sebastian heeft zo zijn sporen nagelaten. Niet alleen fysiek maar ook mentaal heeft de selectie van Schmidt te kampen met de degradatie naar de Conference League.

PSV zal het ook in Nijmegen niet met een volledig fitte selectie kunnen doen. Het Eindhovens Dagblad meldt dat naast de al langer geblesseerden Ryan Thomas en Eran Zahavi ook Maximiliano Romero, Davy Pröpper en Noni Madueke zullen ontbreken. Madueke viel tegen Real Sociedad opnieuw uit met een hamstringblessure, terwijl Pröpper nog kampt met knieklachten. Romero heeft de groepstraining inmiddels weer kunnen hervatten, maar zal zondag nog niet bij de wedstrijdselectie zitten.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here