Home Nieuws Reservekeeper Jeroen Zoet toont weinig ambitie en wil bij gedegradeerd Spezia blijven

Reservekeeper Jeroen Zoet toont weinig ambitie en wil bij gedegradeerd Spezia blijven

2923
0

In de bloei van zijn carrière kiest Jeroen Zoet opnieuw voor een langer verblijf bij de inmiddels gedegradeerde Serie B club Spezia.

De doelman, inmiddels verworden tot reservekeeper bij Spezia, heeft tal van opties zijn ingeslapen carriere weer vlot te trekken maar heeft besloten niet te verhuizen naar een club waar sportief meer eer te behalen valt dan bij het onbeduidende Spezia.

Zoet kan deze zomer stappen zetten om elders weer als eerste doelman aan de slag te gaan maar ziet dat niet zitten. De doelman uit Veendam werd aan diverse clubs uit de Eredivisie gelinkt, waaronder het Vitesse van Phillip Cocu. Een terugkeer naar Nederland is voorlopig geen optie voor Zoet, die liever bij Spezia blijft.

Aan speeltijd veel gebrek voor Zoet bij Spezia. Zoet speelde afgelopen seizoen slechts vijf wedstrijden voor de kleine Italiaanse club. Inmiddels is Spezia via de nacompetitie gedegradeerd uit de Serie A, maar het maakt de ambitieloze Jeroen Zoet niets uit.

Zaakwaarnemer Frank Schouten meldt over de plannen van Zoet: “Jeroen wil bij Spezia blijven. Hij ziet de club als zijn familie en wil een bijdrage leveren aan de terugkeer naar de Serie A. Er zijn wat clubs met interesse en daar luisteren we naar, maar zijn voorkeur ligt bij Spezia.”

Volgens het medium Il Secolo XIX was er interesse van onder meer Serie A clubs Bologna en Udinese en enkele clubs uit de Eredivsie. Ook meerdere clubs uit Engeland informeerden naar zijn contractstatus in Italie. Vooralsnog ziet het er naar uit dat Zoet bij Spezia blijft, waardoor we andermaal kunnen concluderen dat de doelman uit Veendam, die bij PSV enkele jaren achtereen een sportief glansrijke carriere tegemoet leek te gaan, nog maar over erg weinig ambitie beschikt.


Vorig artikelBelgische media: PSV richt pijlen op AC Milan aanvaller Charles de Ketelaere
Volgend artikelMexicaanse topclub betaalt miljoenen en is dolblij met Érick Gutiérrez, zo kondigt Chivas komst Guti aan

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in