Home Nieuws Belgische media: PSV richt pijlen op AC Milan aanvaller Charles de Ketelaere

Belgische media: PSV richt pijlen op AC Milan aanvaller Charles de Ketelaere

7018
0

PSV heeft een kleine 10 miljoen euro gereserveerd voor de transfer van Ricardo Pepi van FC Augsburg maar bij die investering gaat het niet blijven deze zomer.

Door de verkoop van Cody Gakpo én Noni Madueke afgelopen januari, is er zeker voldoende financiële ruimte stevig te investeren deze zomer. Een aanvallende transfer zou die van de Belgische aanvallende middenvelder dan wel buitenspeler Charles de Ketelaere kunnen zijn. Dat melden verschillende media in Belgie.

Volgens Belgische media hopen PSV en technisch directeur Earnest Stewart te kunnen stunten met de komst van De Ketelaere, die na een teleurstellend debuutjaar al weer weg zou mogen bij AC Milan. In augustus 2022 betaalden de Italianen nog ruim dertig miljoen euro voor de Belgische aanvaller aan Club Brugge. Die prijs zou na een jaar inmiddels gehalveerd zijn tot ongeveer vijftien miljoen zijn.

Dat is een stevige transfersom te noemen. De vraag is wel of PSV daaraan kan en wil voldoen. Noa Lang is ook nog altijd in beeld bij PSV om de aanvallende gelederen te versterken maar ook voor Lang zou PSV rond de 12 miljoen euro op tafel moeten leggen. De Ketelaere lijkt dus nog enkele miljoenen meer te kosten.

In Belgie spreekt men ook over de mogelijkheid tot een huurtransfer. Er dient wel aanvallende versterking te komen gezien het vertrek van Fábio Silva en Thorgan Hazard. Opnieuw spelers huren geniet dus niet de voorkeur van Stewart en Brands maar uitgesloten kan het niet worden.

Ook Club Brugge denkt aan de komst van de Belgische aanvaller, of beter gezegd een terugkeer. Recent maakte de aanvallende middenvelder annex flankspeler nog veel indruk namens Jong België op het jeugd-EK. Ook Atalanta Bergamo wordt genoemd voor De Ketelaere.


Vorig artikelÉrick Gutiérrez heeft PSV en Eindhoven verlaten en is officieel speler van Chivas
Volgend artikelReservekeeper Jeroen Zoet toont weinig ambitie en wil bij gedegradeerd Spezia blijven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in