Home Nieuws Mexicaanse topclub betaalt miljoenen en is dolblij met Érick Gutiérrez, zo kondigt...

Mexicaanse topclub betaalt miljoenen en is dolblij met Érick Gutiérrez, zo kondigt Chivas komst Guti aan

809
0

Érick Gutiérrez heeft afscheid genomen van PSV en is inmiddels contractspeler van de Mexicaanse topclub Chivas.

PSV wist afgelopen week ook redelijk snel overeenstemming te bereiken met Chivas, waardoor de club toch nog zo’n 5,5 miljoen euro ontvangt om het nog tot de zomer van 2025 aflopen contract van Érick Gutiérrez af te kopen.

De middenvelder keert daarmee na vijf seizoenen in Eindhoven terug naar zijn vaderland. Gutierrez werd vijf jaar geleden voor 6 miljoen euro overgenomen van Pachuca als creatieve middenvelder, met aanvallende intenties, maar Érick Gutiérrez ontwikkelde zich bij PSV tot een verdedigende middenvelder en balafpakker.

Érick Gutiérrez won bij PSV tweemaal de KNVB-beker en tweemaal de Johan Cruijff Schaal. De Mexicaanse topclub en haar fans zijn getuige de honderden enthousiaste reacties op de inmiddels afgeronde transfer, dolblij met de komst van Érick Gutiérrez. De Mexicaan stond ook in de belangstelling van Besiktas en een aantal andere clubs uit Europa.

Chivas wordt echter zijn nieuwe bestemming en daar is men in Mexico zeer over te spreken. De media-afdeling van Chivas produceerde onderstaand filmpje voor de aankondiging van Gutiérrez.


Vorig artikelReservekeeper Jeroen Zoet toont weinig ambitie en wil bij gedegradeerd Spezia blijven
Volgend artikelArgentijnse club gaat alsnog overstag en wil PSV miljoenen betalen voor Romero

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in