Home Nieuws PSV wil Feyenoord, AZ en Twente aftroeven en meldt zich bij PEC...

PSV wil Feyenoord, AZ en Twente aftroeven en meldt zich bij PEC Zwolle voor verdediger

2496
0

PSV is net zo serieus geïnteresseerd in PEC Zwolle verdediger Thomas Beelen als Feyenoord, FC Twente en AZ.

Dat betekent dat PSV zich inmiddels officieel heeft gemeld bij de club uit Zwolle om Thomas Beelen per direct over te nemen. FC Twente en AZ tonen al enige tijd serieuze belangstelling voor de verdediger van Zwolle en bieden inmiddels ook officieel op de contractspeler van PEC. PSV laat zich echter niet weerhouden door de interesse van andere clubs.

AZ en FC Twente mogen dan wel serieuze interesse in de verdediger te tonen maar wisten nog niet tot overeenstemming te komen met de Zwollenaren. De gepromoveerde club wenst een stevige transfersom te ontvangen voor haar gewilde verdediger.

Maar liefst drie miljoen euro denkt PEC Zwolle te kunnen ontvangen voor Beelen. PSV heeft dringend behoefte aan versterking van de laatste linie maar of Beelen daar de aangewezen persoon voor is, valt nog te bezien. Een prima seizoen in Zwolle staat zeker achter zijn naam maar veel ervaring op het hoogste niveau heeft Beelen geenszins.

Of Thomas Beelen de redder in nood gaat zijn voor PSV, valt dus nog te bezien. Beelen doorliep de opleiding van FC Twente, maar besloot in 2016 terug te gaan naar VVOG, omdat FC Twente besloot te stoppen met het ophalen en thuisbrengen van jeugdspelers. In die jaren had dat van doen met de financiële situatie van de Tukkers. Een jaar later zag PEC Zwolle heil in de komst van Beelen, waar hij zich dit seizoen manifesteerde als voetballend sterke centrumverdediger.

PSV mag zich dan officieel gemeld hebben voor Beelen maar de kans op een transfer van PEC Zwolle naar PSV lijkt niet in de lijn der verwachtingen te liggen. Beelen kiest naar verluidt liever voor perspectief en speeltijd en dus lijkt PSV op dit moment niet de meest voor de hand liggende club te zijn.

PSV heeft op dit moment immers al vijf centrumverdedigers onder contract staan. De plannen van Peter Bosz met Armando Obispo, Jordan Teze, Olivier Boscagli, André Ramalho en Timo Baumgartl zijn vooralsnog enigszins onduidelijk, al wijzen de eerste signalen uit dat Jordan Teze een serieuze herkansing zal gaan krijgen onder Bosz.


Vorig artikelStijn Schaars zegt ‘JA’ tegen Brands en Stewart, ’toekomstig hoofdtrainer PSV’ per direct assistent van Bosz
Volgend artikelÉrick Gutiérrez heeft PSV en Eindhoven verlaten en is officieel speler van Chivas

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in