Home Nieuws Érick Gutiérrez heeft PSV en Eindhoven verlaten en is officieel speler van...

Érick Gutiérrez heeft PSV en Eindhoven verlaten en is officieel speler van Chivas

810
0

Érick Gutiérrez heeft de PSV-deur definitief achter zich dicht getrokken en is inmiddels in Mexico gearriveerd om zijn contract bij de Mexicaanse topclub Chivas te ondertekenen.

Na vijf jaar PSV is de Mexicaanse middenvelder weer contractspeler van een Mexicaanse club. Chivas kondigde de komst van de middenvelder inmiddels al aan via de sociale media kanalen. Zijn vertrek bij PSV is definitief. Chivas maakt een flinke transfervergoeding over naar PSV.

Dat melden zowel het Eindhovens Dagblad als Voetbal International. PSV ontvangt naar verluidt 5,5 miljoen euro voor Gutiérrez. Net na de gewonnen bekerfinale was het genoeg voor Guti. De Mexicaan was zijn reserverol, of anders gezegd zijn niet zekere basisplaats meer dan zat en besloot zijn vertrekwens uit te spreken maar ook aan te kondigen. En zo geschiedde.

De 28-jarige middenvelder verlaat na een periode van vijf jaar de stad waar zijn kinderen geboren werden en waar hij uitermate populair werd. Zeker na zijn revival onder Roger Schmidt kon Guti niet meer stuk.

Guti verlengde vorig seizoen nog zijn contract bij PSV. Destijds werd er afgesproken dat hij bij een toekomstige transfer in ieder geval vijf miljoen euro moest opleveren. Naar verluidt valt dat bedrag iets hoger uit gezien de berichtgevingen over de transfersom van 5,5 miljoen euro. Érick Gutiérrez speelde in totaal 141 wedstrijden voor PSV en scoorde 12 keer.


Vorig artikelPSV wil Feyenoord, AZ en Twente aftroeven en meldt zich bij PEC Zwolle voor verdediger
Volgend artikelBelgische media: PSV richt pijlen op AC Milan aanvaller Charles de Ketelaere

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in