Home Nieuws Stijn Schaars zegt ‘JA’ tegen Brands en Stewart, ’toekomstig hoofdtrainer PSV’ per...

Stijn Schaars zegt ‘JA’ tegen Brands en Stewart, ’toekomstig hoofdtrainer PSV’ per direct assistent van Bosz

1992
0

De technische staf voor het nieuwe seizoen 2023 – 2024 is compleet rond. Een dag voor aanvang van de eerste training onder leiding van Peter Bosz hebben Marcel Brands en Earnie Stewart de laatste vacature ingevuld.

Dat betekent voor Stijn Schaars een nieuwe rol binnen de club. De man die er bij de PSV directie erg goed op staat, gaat definitief aan de slag als assistent van Peter Bosz. Dat melden De Telegraaf en het Eindhovens Dagblad.

De oud-middenvelder wordt doorgeschoven vanuit de jeugd. Schaars wordt binnen PSV gezien als mogelijk toekomstig hoofdcoach van de club. Met name Marcel Brands is lyrisch over Schaars, die hij al vele jaren kent. Stijn Schaars is inmiddels 39 jaar oud. Bij de aanstelling van Bosz bij PSV werd al duidelijk dat zijn vaste assistent Rob Maas en fysiek trainer Terry Peters onderdeel van de staf van de trainer uit Apeldoorn zouden gaan uitmaken.

Er moest echter nog een vacature worden ingevuld na het vertrek van zowel André Ooijer als Fred Rutten. Stijn Schaars zei inmiddels duidelijk ‘Ja’ op de vraag van Marcel Brands en Earie Stewart. Per direct wordt Schaars toegevoegd aan de technische staf, die daarmee helemaal rond is. Zaterdag werd al duidelijk dat Schaars in beeld was om de overstap naar het eerste elftal te maken.

Afgelopen seizoen was de veelbelovende Schaars trainer van PSV O16, terwijl hij daarvoor al assistent was bij de PSV jeugd en bij Jong Oranje. Met Stijn Schaars voegen Marcel Brands, Earnea Stwart en Peter Bosz ‘PSV-DNA’ toe aan de technische staf.


Vorig artikelNeemt Peter Bosz de onvrede over ‘gebrek aan herkenbare spelpatronen’ weg?
Volgend artikelPSV wil Feyenoord, AZ en Twente aftroeven en meldt zich bij PEC Zwolle voor verdediger

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in