Home Nieuws PSV troeft AC Milan en Internazionale af met handtekening Mario Götze

PSV troeft AC Milan en Internazionale af met handtekening Mario Götze

1711
0

Heel Europa wist naar zijn gunsten te dingen maar Mario Gotze koos vorige week zonder enige twijfel voor PSV.

De Duitse spelmaker is nog altijd een gewilde speler bij tal van clubs maar zijn gevoel was bepalend. Zo liet hij deze week weten.

PSV troefde eerder Hertha BSC en Atlético Madrid af maar naar nu blijkt zijn ook AC Milan en Internazionale zeer serieus in de markt geweest voor de Duitse topspeler. Zo weet Hans Kraay jr. vrijdagavond te melden bij FOX Sports.

“Hij heeft de afgelopen vijf, zes weken contact onderhouden met Roger Schmidt. Op dat moment denk ik dat in eerste instantie AC Milan en Internazionale interesse hadden. Van Bayern München weet ik niet of dat echt zo was. En Peter Bosz maakte zijn interesse kenbaar, maar de directie van Bayer Leverkusen wilde dat niet.”

Niet in de laatste plaats door Schmidt ging PSV dus uiteindelijk met Götze aan de haal. Kraay is onder de indruk van de 28-jarige Duitser. “Hij maakt een heel goede indruk, al hebben we hem nog niet zien voetballen. Hij is zwaar afgetraind en maakt ook een vrolijke indruk, zo van kom maar op. Het is een leuke, vrolijke en open jongen.”

Gotze is inmiddels volledig fit en klaar om voor PSV te gaan spelen, al zal hij nog wedstrijdritme moeten opdoen. “Hij was vijf kilo te zwaar, maar niet door vet. Dat was gewoon vocht. Die jongen heeft best een zware tijd gehad. Maar volgens mij heeft hij nu alles onder controle. Daar zit geen grammetje vet aan.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here