Home Nieuws PSV strijdt met Ajax om handtekening Zweeds toptalent

PSV strijdt met Ajax om handtekening Zweeds toptalent

1543
0

PSV zet in op de komst van een Zweeds toptalent. Dat melden media in Zweden, het thuisland van de talentvolle tiener.

Het gaat om Williot Swedberg. De talentvolle middenvelder van Hammarby is pas zeventien jaar oud maakt veel indruk in de Zweedse competitie. Zijn werkgever heeft al in de gaten dat een langer verblijf uitgesloten is en dus lonkt een winterse transfer. PSV zou willen toeslaan. Ook Ajax ziet de komst van de tiener wel zitten en dus strijden de twee clubs om de handtekening van de tiener.

PSV en Ajax zijn niet de enige twee clubs die lonken naar de handtekening van de Zweedse middenvelder. Het Zweedse Expressen weet te melden dat de nodige Europese clubs interesse hebben in het toptalent van Hammarby. Het medium weet dat PSV Swedberg al uitgebreid aan het scouten is. Wel tekende de jonge Swedberg recent een nieuw contract tot medio 2024 bij zijn club. Hiermee wordt er weer een stevige transfersom zeker gesteld en dus zou Hammarby niet onwelwillend staan tegenover een verkoop in januari.

Het pas 17-jarige toptalent maakte op vijftienjarige leeftijd zijn debuut op het tweede niveau in Zweden. Bij de kleine club Frej speelde hij zestien wedstrijden, waarna Hammarby toesloeg. Bij Hammarby speelde Svedberg negen wedstrijden op het hoogste niveau, waarin hij één keer scoorde. Het was toch voldoende voor een contractverlenging tot 2024.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here