Home Nieuws PSV selecteert door: Drommel, Mwene, Teze, Obispo, Ramalho én Branthwaite op weg...

PSV selecteert door: Drommel, Mwene, Teze, Obispo, Ramalho én Branthwaite op weg naar andere club

23693
0

Er gaat komende zomer flink wat veranderen in de selectie van Ruud van Nistelrooij.

Het plan vanuit de technische leiding van de club is dat er door geselecteerd zal gaan worden. Volgens het Eindhovens Dagblad is het mogelijk dat er groot een elftal aan spelers uit Eindhoven zal gaan vertrekken.

Technisch directeur Earnest Stewart zei recent al in gesprek met ESPN dat PSV zal door gaan selecteren in de huidige selectie. Het Eindhovens Dagblad lijkt daar nu namen bij te vermelden. Te beginnen bij de keepers van dienst. Bekerheld Drommel lijkt de club deze zomer te gaan verlaten. Ook vierde doelman Kjell Peersman is op weg naar de uitgang. Drommel komt nog wel in aanmerking voor een verhuur, al is verkoop aannemelijker. Peersman wordt waarschijnlijk tijdelijk elders gestald, klinkt het.

Doelman Drommel kon afgelopen zomer al vertrekken uit Eindhoven maar ook afgelopen winterse periode waren er een aantal clubs concreet voor Drommel. Ondermeer Anderlecht en Espanyol waren in de markt voor de doelman. Dan de defensie, de veel geplaagde en soms uiterst zwak spelende defensie welteverstaan.

Het Eindhovens Dagblad meldt dat het definitief inlijven van Jarrad Branthwaite naar verluidt onhaalbaar blijkt te zijn. Mits er geen nieuwe ontwikkelingen plaatsvinden, keert de Engelsman na dit seizoen terug bij Everton. PSV heeft al enkele keren concreet geboden op de verdediger maar zijn Engelse werkgever houdt voet bij stuk en wenst een bedrag van boven de 10 miljoen euro te ontvangen voor de jonge Brit.

‘Phillipp Mwene, Jordan Teze en André Ramalho mogen bij een interessante bieding vermoedelijk allemaal vertrekken. Dat geldt ook voor huurling Timo Baumgartl’, schrijft het Eindhovens Dagblad. Ook Fredrik Oppegard, die momenteel verhuurd wordt aan Go Ahead Eagles, zou ook weg mogen.

Op het middenveld is natuurlijk bekend dat Ibrahim Sangaré en Érick Gutiérrez zullen gaan vertrekken. Dat geldt ook voor Thorgan Hazard, wiens salaris gigantisch te noemen is. Ook voor Fábio Silva geldt dat zijn verblijf hoogst onzeker geworden is, hoewel hij zelf nog een jaar bij PSV wil blijven.

‘De huur van de Braziliaan Sávio heeft dit seizoen nog weinig speelminuten in PSV 1 opgeleverd, dus doorgaan is nog geen uitgemaakte zaak’, schrijft het Eindhovens Dagblad over de Portugees.


Vorig artikelSneijder wil Klaassen en Taylor uit Oranje en breekt stevige lans voor Joey Veerman
Volgend artikelOpmerkelijke woorden | Van Hanegem slaat de plank mis: ‘Luuk de Jong is niet zo’n bijzondere kopper’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in