Home Nieuws Sneijder wil Klaassen en Taylor uit Oranje en breekt stevige lans voor...

Sneijder wil Klaassen en Taylor uit Oranje en breekt stevige lans voor Joey Veerman

2020
0

Wesley Sneijder heeft het wel gehad met bepaalde spelers die steeds maar voor Oranje worden geselecteerd. De analist haalt stevig uit naar alles en iedereen bij zijn voormalig werkgever Ajax.

De verloren bekerfinale tegen PSV lijkt voor Sneijder nog meer aanknopingspunten te geven de situatie in Amsterdam nog eens onderuit te halen. Zijn vriend Heitinga krijgt er ook van langs van de analist. Sneijder heeft daarentegen wel genoten van Joey Veerman, die een plaatsje in de selectie van Oranje inmiddels wel verdiend zou hebben. Sneijder denkt zelfs dat Joey Veerman zich de afgelopen twee wedstrijden tegen Ajax in het Nederlands elftal heeft gespeeld.

Sneijder heeft het ook wel gehad met Klaassen en Taylor. “Steeds met Davy Klaassen erbij. Zo was hij er nooit en nu wel, al maanden”, merkt Sneijder op. “Alleen Veerman en Hato bleven rustig, de rest was alleen gefocust op de tegenstander”, vult Andy van der Meijde aan. “Je noemt er ook twee. Zij speelden een goede wedstrijd. Over het algemeen was het dramatisch”, meent Sneijder.

Jan Boskamp vond de bekerfinale ‘niet om aan te gluren’. “Het deed gewoon pijn aan je ogen”, zegt de ras-Feyenoorder, die geschrokken is van Klaassen. “Ik had van m’n leven niet verwacht dat Klaassen zo zou reageren. Wormen uit de grond slaan en weet ik allemaal wat”, aldus Boskamp, die zich afvraagt welke Ajacieden nog in aanmerking komen voor Oranje. “Ik heb Koeman zien zitten”, aldus Sneijder. “Veerman zal toch in elk geval wel in aanmerking komen. In plaats van Klaassen, honderd procent.”

“Wat mij opviel bij Veerman, is dat hij elke bal vooruit wilde spelen”, aldus Sneijder. “Het gaat niet altijd goed, maar hij heeft de intentie. Het middenveld van Ajax speelt alles breed of terug. Veerman heeft flair, hij heeft Klaassen alle kanten opgespeeld. Die had niets in te brengen”, is Sneijder helder in zijn analyse.


Vorig artikelDe opmerkelijke vraag van Hans Kraaij aan verbaasde Veerman over 4 keer winnen van Ajax: ‘Ja, alles terecht gewonnen’
Volgend artikelPSV selecteert door: Drommel, Mwene, Teze, Obispo, Ramalho én Branthwaite op weg naar andere club

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in