Home Nieuws PSV richt zich nadrukkelijker op Braziliaanse markt, Ronaldo staat open voor samenwerking...

PSV richt zich nadrukkelijker op Braziliaanse markt, Ronaldo staat open voor samenwerking met PSV

8831
0

PSV heeft grote plannen in Brazilië. De club gaat zich nog nadrukkelijker op de Braziliaanse markt richten.

Dat meldt de Telegraaf vrijdagavond. PSV is vol verwachting wat de komst van het Braziliaanse talent Savinho aangaat maar de club wenst meer te gaan bewerkstelligen op de populaire Braziliaanse transfermarkt. De geruchten zijn al langer daar maar de kleine aanvaller is net hersteld van corona en zat deze week bij het bekerduel van zijn club Atletico Mineiro tegen Flamengo alweer op de bank. De aanvaller maakte nog geen minuten na zijn besmetting maar de verwachting is nog steeds dat PSV en City de transfer binnenkort afgerond zal gaan worden.

PSV wil zoals gezegd meer en daartoe heeft het recent Heurelho Gomes als ambassadeur aangesteld om meer voet aan wal te kunnen krijgen in Brazilië. Het betreft een rol die Gomes zeker ligt. De Telegraaf meldt nu dat PSV ook een samenwerkingsverband met Cruzeiro is aangegaan. Cruzeiro is een grote club in Brazilië maar heeft de laatste jaren aan glans en uitstraling verloren na meerdere degradaties. Cruzeiro is ook de club waarin ex-PSV spits Ronaldo enkele jaren terug een meerderheidsaandeel heeft bedongen. Voor maar liefst 60 miljoen euro werd Ronaldo mede-eigenaar van de volksclub uit Belo Horizonte.

“Ik ben Cruzeiro veel dank verschuldigd en wil de club terugbrengen naar het niveau waar het hoort”, zei Ronaldo recent over de club waar het voor hem allemaal begon. ‘Ronaldo ziet perspectief in een samenwerking met PSV’, schrijft de Telegraaf over Ronaldo en zijn plannen. Ronaldo heeft ook een meerderheidsbelang in de Spaanse club Real Valladolid.


Vorig artikelPSV iconen halen uit naar vertrokken speler: ‘Dat clubs daar nog intrappen’
Volgend artikelBenfica presenteert staf, Roger Schmidt neemt opnieuw bekenden van ‘niet fit’ PSV mee naar Lissabon

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in