Home Nieuws PSV iconen halen uit naar vertrokken speler: ‘Dat clubs daar nog intrappen’

PSV iconen halen uit naar vertrokken speler: ‘Dat clubs daar nog intrappen’

11200
0

Armindo Bruma zag zijn kans schoon bij Fenerbahce in Istanbul en trok vorige week de PSV deur achter zich dicht.

PSV is verlost van een fors salaris en Bruma lijkt weer wat perspectief te hebben om zijn carriere weer vlot te trekken. Bruma heeft nog een contract voor een jaar in Eindhoven maar de Turkse club heeft een verplichte koopoptie op laten nemen in het contract, waardoor PSV Bruma niet meer zal terugzien. Fenerbahce geeft zichzelf zo de ruimte van een jaar om de dan afgesproken transfersom aan PSV te voldoen. De club ziet zo nog iets terug van de eerder betaalde 12 miljoen euro voor Bruma.

Dit alles tot opluchting van de gebroeders van de Kerhof. De beide broers lijken blij te zijn met het vertrek van de Portugees. “René heeft me wel tien keer gebeld! Of het echt waar was dat hij weg was. Dat clubs daar nog intrappen!”, is René weinig vleiend over de aanvaller uit Portugal. “Hij kan wel een beetje voetballen maar toch niet voor dit niveau?

Het vertrek van Mario Götze zagen Willy en René wel aankomen maar vinden ze desalniettemin jammer. “Maar wel mooi dat hij hier gespeeld heeft. Met name in de grote wedstrijden is hij toch heel belangrijk geweest”, vinden Willy en René, die wel blij zijn met het aantrekken van de Argentijnse doelman Benitez.


Vorig artikelPSV pakt door en kan wensen Van Nistelrooij snel invullen: Nieuwe spitsen lijken op komst
Volgend artikelPSV richt zich nadrukkelijker op Braziliaanse markt, Ronaldo staat open voor samenwerking met PSV

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in