Home Nieuws PSV richt pijlen op droomkandidaat voor het middenveld: Georginio Wijnaldum

PSV richt pijlen op droomkandidaat voor het middenveld: Georginio Wijnaldum

10487
0

Niets is onmogelijk, lijkt Marcel Brands PSV te willen meegeven in zijn eerste maand in het Philips Stadion.

De nieuwe algemeen directeur heeft grootse plannen met de club. ‘Beter drie keer nee horen, dan niks proberen’, zei de bestuurder vorige week tegenover de verzamelde media in het Philips Stadion. Na Benitez, Simons en Luuk de Jong, zal zondag Guus Til zijn handtekening zetten in het Philips Stadion. Maar er lijkt meer in de lucht te hangen. PSV richt namelijk de pijlen op droomkandidaat Georginio Wijnaldum.

‘Het halen van Georginio Wijnaldum is een absolute droomwens van PSV’, meldt het Eindhovens Dagblad over de snode plannen van Marcel Brands. Of PSV aan de salariseisen van Wijnaldum kan voldoen blijft afwachten maar Marcel Brands wil toch voor het allerhoogste gaan met de club. En dus valt de komst van Wijnaldum niet uit te sluiten. ‘De club zal hier vermoedelijk naar blijven kijken, ook als zich andere ontwikkelingen voordoen in deze transferzomer’, klinkt het.

De transferzomer loopt tot op heden volgens plan. PSV hoopt naar verluidt nog een sterke centrale verdediger aan te trekken en zet vol in op het behoud van Cody Gakpo en Ibrahim Sangaré. De Braziliaan Marlon van FK Sjachtar Donetsk is in beeld om de selectie te komen versterken.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here