Home Nieuws Guus Til in Eindhoven voor medische keuring, van Bommel en Slot zien...

Guus Til in Eindhoven voor medische keuring, van Bommel en Slot zien Til naar PSV vertrekken

2661
0

Mark van Bommel en Arne Slot hebben het nakijken want de beoogde versterking voor Antwerp en Feyenoord is op weg naar een contract bij PSV.

De middenvelder kreeg zaterdagavond te horen dat er een zondag een medische keuring zou gaan plaatsvinden en dus kon de middenvelder ich zondagmorgen vroeg gereed maken voor de medische checks. Volgens het Eindhovens Dagblad doorstond de 24-jarige middenvelder zondagochtend dan ook de medische keuring met goed gevolg.

En dat Guus Til in Eindhoven, is geen geheim meer. ‘Betrouwbare bronnen’ rond PSV bevestigen dat Til in Eindhoven is. Hij werd gesignaleerd in het gebouw van TopSupport, waar PSV alle medische keuringen doet. Til wordt na Luuk de Jong, Xavi Simons, Walter Benítez, Ki-Jana Hoever en Boy Waterman de zesde zomerversterking voor PSV en Ruud van Nistelrooij.

In Eindhoven ligt een meerjarig contract klaar voor Til, die overkomt van Spartak Moskou. Hoe deze transferconstructie er precies uit gaat zien, is op dit moment nog onduidelijk. PSV kan hem definitief overnemen, maar een huurperiode behoort ook tot de mogelijkheden. Het contract van Til in Rusland loopt volgend jaar af. Spartak zou nog meerdere miljoenen willen vragen maar of dit realistisch is, valt nog te bezien. PSV was twee jaar geleden ook serieus in de markt voor de middenvelder die destijds voor AZ speelde..

Het Feyenoord van Arne SLot en het Royal Antwerp FC van Mark van Bommel en Marc Overmars kunnen Til vergeten en hebben simpelweg het nakijken in deze transfer. PSV verwacht Til maar naar het trainingskamp in Duitsland te kunnen nemen.


Vorig artikelPSV richt pijlen op droomkandidaat voor het middenveld: Georginio Wijnaldum
Volgend artikelVIDEO: Luuk de Jong terug in Eindhoven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in