Home Nieuws Van Nistelrooij voerde gesprek met Til, middenvelder zette meteen zinnen op transfer...

Van Nistelrooij voerde gesprek met Til, middenvelder zette meteen zinnen op transfer naar PSV

4950
0

Een verrassende transfer kondigt zich zaterdagavond aan. PSV en Guus Til zijn een contract overeengekomen waardoor de medische keuring inmiddels voor zondagmorgen gepland staat.

Normaal gesproken ronden PSV en Til de onverwachte transfer zondag af, waardoor de middenvelder met de selectie kan afreizen naar het trainingskamp in Duitsland. De lezing luidt momenteel dat PSV Feyenoord en het eveneens geïnteresseerde Royal Antwerp FC wist af te troeven in de strijd om de handtekening van de middenvelder. Verrassend mag het geheel zeker genoemd worden want niemand hield de afgelopen dagen rekening met de komst van de middenvelder van Feyenoord, die wel uitstekende statistieken kan overleggen.

Ruud van Nistelrooij en Guus Til hielden beiden wel degelijk rekening met een transfer want na het gesprek wat de trainer recent voerde met de gewilde middenvelder, was het meteen duidelijk. Til wilde allen nog maar naar PSV en zei de aanbiedingen van Feyenoord en Royal Antwerp FC af. Genoemde clubs lijken inmiddels kansloos te zijn, melden meerdere media over de aanstaande transfer.

Volgens de Telegraaf maakte het gesprek tussen Til en van Nistelrooij het grote verschil. De middenvelder heeft een ‘voortreffelijk gesprek’ met Ruud van Nistelrooij gehad en daarom en zijn Feyenoord en Antwerp kansloos geworden, klinkt het in de media. Guus Til is inmiddels hard op weg naar Eindhoven en gaat naar verluidt zijn handtekening onder een meerjarig contract zetten.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here