Home Nieuws PSV op zoek naar aanvallende versterking: Komt PSV in de markt voor...

PSV op zoek naar aanvallende versterking: Komt PSV in de markt voor ‘extra aanvaller’ Joshua Zirkzee?

10053
0

Volgens het Eindhovens Dagblad zet PSV komende weken nog in op de komst van een extra aanvaller.

Na het wegvallen van Noni Madueke na diens stevige enkelblessure kan de spoeling voorin én met name op de flanken dun worden. PSV zit simpelweg niet ruim in haar aanvallers. Of beter gezegd: niet ruim in ervaren aanvallers. Mocht er een blessure voor Luuk de Jong ontstaan, heeft Ruud van Nistelrooij meteen probleem want back-up Carlos Vinicius is ook nog niet hersteld van zijn blessure opgelopen in het vorige seizoen. De lange Braziliaanse stormram lijkt daarnaast ook wat blessuregevoelig te zijn maar wordt vooral gezien als stand-in van Luuk de Jong.

Ene vertrek van Cody Cody lijkt komende weken niet te kunnen worden uitgesloten. Geen enkele club heeft vooralsnog een concreet bod uitgebracht op de reserve-aanvoerder van de club maar de verwachting voor de komende weken is dat er nog wel concreet geboden gaat worden op Gakpo. De aanvaller zelf lijkt ook te willen wachten tot na de voorronden Champions League dan wel bereiken play-off wedstrijden. Gakpo lijkt ook te willen wachten op concrete biedingen van de Engelse topclubs.

Of Gakpo daadwerkelijk in beeld gaat komen bij Manchester City, Manchester United, Liverpool of Arsenal zal nog moeten blijken maar los van het wel of niet aanblijven van Gakpo lijkt PSV toch voor te sorteren op de komst van een extra aanvaller. Het Eindhovens Dagblad wist afgelopen weekend al te melden dat de club op zoek is naar aanvallende versterking. De naam van Joshua Zirkzee viel al vaker in Eindhoven. De jonge spits c.q. aanvaller past met zijn profiel wel degelijk in het plaatje van club. Zirkzee heeft internationale ervaring, is een jonge veel belovende, talentvolle speler en kan op verschillende posities in de voorhoede uit de voeten, hoewel de positie in de spits hem het beste past.

Zirkzee heeft van werkgever Bayern München te verstaan gekregen dat een vertrek wenselijk is. Het prijskaartje is tegelijk stevig te noemen. Zirkzee moet maar liefst 10 miljoen euro opbrengen. Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad sluit in gesprek met PSV Inside niet uit dat PSV in de markt komt voor de aanvaller. Elfrink verwacht niet dat er op korte termijn vanuit PSV beweging ontstaat vanuit PSV. ‘Rond de wedstrijd tegen Monaco zal er niks gebeuren. Daar is nu alles op gericht. Erna kan wel. Maar daar heb ik zelf nu nog geen info over. Er zal veel afhangen van een eventuele play-off’, aldus Rik Elfrink over eventuele aanstaande aanvallende versterkingen.


Vorig artikelPSV kan minimaal 5 miljoen euro verdienen in duel met AS Monaco, meer miljoenen lonken
Volgend artikelBronnen melden aan ESPN: Cody Gakpo volgende target voor Erik ten hag

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in