Home Nieuws Bronnen melden aan ESPN: Cody Gakpo volgende target voor Erik ten hag

Bronnen melden aan ESPN: Cody Gakpo volgende target voor Erik ten hag

2445
0

Manchester United kende een dramatische start van het nieuwe seizoen door met 1-2 te verliezen in de thuiswedstrijd tegen Brighton & Hove Albion.

De ploeg van Erik ten Hag speelt niet alleen dramatisch slecht voetbal maar lijkt ook een sportief plan te missen. Zo wordt er bijvoorbeeld zonder spits gespeeld omdat er simpelweg geen spits beschikbaar is. Ten Hag richt zich ook veelal op Eredivisiespelers als het op versterkingen aankomt en dat blijkt al jaren achtereen geen beste methode te zijn om in de Premier League snel succes te kunnen behalen.

Toch houdt de eigenwijze ten Hag voet bij stuk en daartoe zou men nu bij Cody Gakpo uitkomen. ESPN meldt dat er door bronnen is bevestigd dat Cody Gakpo in beeld is gekomen bij Manchester United. Van een concreet bod is nog geen sprake, weet ESPN nog te melden.

Het medium stelt dat de vraagprijs rond de veertig miljoen euro moet liggen maar dat zal naar verwachting niet genoeg zijn om Gakpo los te weken. Het Eindhovens Dagblad meldde eerder al dat het reeel is dat grote Premier League-clubs zich op korte termijn gaan melden bij PSV maar dat 40 miljoen euro lang niet genoeg zal zijn.

Gakpo wenst zich voorlopig op PSV te concentreren maar als de grote Engelse clubs met de geldbuidel gaan rammelen kan er een niet te stoppen mechanisme op gang gaan komen. Het slecht gestarte Manchester United en Ten Hag maken er geen geheim van nog een extra aanvaller aan de selectie te willen toevoegen. “Als ik een spits had, zou ik hem wel opstellen”, zei de veel bekritiseerde trainer van de gevallen Engelse topclub.

Later meer.


Vorig artikelPSV op zoek naar aanvallende versterking: Komt PSV in de markt voor ‘extra aanvaller’ Joshua Zirkzee?
Volgend artikelStrijdend PSV wordt geprezen, media wijzen ook naar Roger Schmidt: ‘Als het écht moet, slaat PSV toe’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in