Home Nieuws PSV ontvangt concreet bod van Nottingham Forest op Ibrahim Sangaré

PSV ontvangt concreet bod van Nottingham Forest op Ibrahim Sangaré

7171
0

Er lijkt beweging te ontstaan rond Ibrahim Sangaré. PSV heeft een concreet bod ontvangen op de middenvelder.

De Ivoriaan staat in de nadrukkelijke belangstelling van de Engelse Premier League-club Nottingham Forest. Nottingham Forest, niet bepaald een hoogvlieger in de prestigieuze Premier League, heeft zich inmiddels bij PSV gemeld voor Ibrahim Sangaré.

Dat meldt het toonaangevende Britse medium The Athletic. Volgens de kwaliteitskrant heeft de Premier League-club ook meteen een bod uitgebracht op de 25-jarige Ivoriaan, die mag vertrekken bij PSV maar wel onder de geldende voorwaarden.

Het Britse medium meldt tegelijkertijd ook dat Nottingham Forest concurrentie heeft van andere Britse clubs. De krant wijst naar Chelsea, Arsenal, Tottenham Hotspur en Liverpool.

Genoemde clubs dingen al langer naar de diensten van Sangaré maar concrete biedingen ontving PSV nog niet van genoemde clubs. Ook werden Paris Saint-Germain en FC Bayern München genoemd voor Sangaré maar ook deze clubs wisten tot op heden niet door te pakken.

Doorpakken lijkt voor Nottingham Forrest wel te gelden want het bod ligt inmiddels de burelen van het Philips Stadion. De hoogte van het bod van Nottingham Forrest is niet bekend. Sangaré heeft een transferclausule van 37,5 miljoen euro in zijn contract en PSV is niet van plan om hem voor minder te laten gaan. Mogelijk komt daar later dit transferwindow verandering in.

De Ivoriaanse international staat nog vier jaar onder contract bij PSV. Nottingham Forrest is later deze maand oefenpartner van PSV in het Philips Stadion.


Vorig artikelJason van Duiven lijkt op weg naar plaats in de A-selectie
Volgend artikelCentrum Boscagli – Sánchez | Gaat PSV doorpakken voor enigszins ‘betaalbare’ Spurs verdediger Sánchez?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in