Home Nieuws Centrum Boscagli – Sánchez | Gaat PSV doorpakken voor enigszins ‘betaalbare’ Spurs...

Centrum Boscagli – Sánchez | Gaat PSV doorpakken voor enigszins ‘betaalbare’ Spurs verdediger Sánchez?

9621
0

Gaat PSV doorpakken voor de Colombiaanse centrale verdediger van Tottenham Hotspur?

In de weken en maanden van de geruchten worden vele spelers in verband gebracht met een transfer naar PSV. Meer dan de helft van alle geruchten kunnen rechtstreeks naar het rijk der fabelen worden verwezen maar de belangstelling van PSV in de handtekening van Spurs verdediger Sánchez lijkt serieus te zijn.

Het is nodig ook, defensieve versterkingen. Een regelrecht zorgenkindje is het geworden, de defensie van het PSV van de voorbije jaren. Na Noa Lang en Ricardo Pepi is de verwachting maar ook de hoop dat er versterkingen voor de achterhoede worden aangekocht. Rik Elfrink stelt van het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV op zoek is naar een rechtsback en centrale verdediger. Davinson Sánchez lijkt daarvoor in aanmerking te komen.

“Dat is wel één van de posities waar nog wat moet gebeuren eigenlijk. PSV heeft de afgelopen seizoenen toch te veel tegengoals gehad”, aldus Elfrink. Mocht PSV doorpakken voor de verdediger van Tottenham Hotspur, lonkt er een centrum met de Fransman Olivier Boscagli en de Colombiaan Sánchez. Op voorhand een gewenst duo.

Elfrink wijst ook naar Patrick van Aanholt, die net als Olivier Boscagli normaal gesproken op een basisplaats kunnen rekenen. Beide verdedigers voldoen en zullen normaal gesproken basisspeler zijn onder Peter Bosz. “Daar zijn wel hoge verwachtingen van. Dan is het idee dat er rechts centraal iets bij zou kunnen komen. Al gaat Jordan Teze daar misschien nog verrassen”, zegt Elfrink over Teze, die een matig seizoen achter de rug heeft.

De geruchten over Sánchez kunnen Elfrink wel bekoren. “Dat daar interesse in is, is logisch. Dit zijn spelers die PSV beter kunnen maken. Maar ik geef wel een duidelijke winstwaarschuwing af. Hier zijn zoveel clubs voor in de race, dat het ongelooflijk moeilijk is. Deze jongen is een Premier League-salaris gewend en moet nog behoorlijk wat kosten bij Spurs. Zit daar nog statiegeld op? Met andere woorden: zit daar nog restwaarde op? Ik vrees dat dat moeilijk wordt. PSV moet daar heel goed over nadenken of ze zo’n investering willen doen.”

In Britse media wordt gemeld dat Davinson Sánchez negen miljoen euro zou moeten kosten maar daar lijkt nog enigszins onduidelijkheid over te zijn. Er worden ook bedragen van 15 miljoen euro genoemd om het contract van de snelle verdediger te kunnen afkopen. Voor PSV zouden dit nog enigszins betaalbare bedragen kunnen zijn, waar PSV salaris-technisch gezien wel zou kunnen struikelen over de eisen van de Colombiaan.

Op de rechtervleugel kunnen er overigens ook nog dingen gaan veranderen, denkt de journalist. “Op rechtsback heb je op voorhand ook niet direct dat je zegt: goh, dat zijn geheid basisspelers”, wijst Elfrink naar Shurandy Sambo en Phillipp Mwene. “Idealiter heb je daar nog wat sterkere namen.”


Vorig artikelPSV ontvangt concreet bod van Nottingham Forest op Ibrahim Sangaré
Volgend artikelAngeliño kiest al vroeg in zijn carriere voor Turkse competitie | Privejet vliegt linksback naar Istanbul

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in