Home Nieuws PSV nog lang niet klaar op transfermarkt, de Jong aast op Wijnaldum...

PSV nog lang niet klaar op transfermarkt, de Jong aast op Wijnaldum en ‘serieuze versterking voor basiself gezocht’

11864
0

PSV is nog lang niet klaar op de internationale transfermarkt. De club lijkt nog twee grote transfers te willen doen.

Daartoe zou de komst van een linksbenige verdediger kunnen behoren. De naam van de Braziliaan Marlon valt geregeld. De speler mag vertrekken uit de Oekraine en PSV aast op de hoogaangeschreven verdediger. PSV heeft een grote transfer voor die positie links in het centrum niet uit het hoofd gezet. Dat meldt het Eindhovens Dagblad.

De transfers van Walter Benítez, Boy Waterman, Xavi Simons, Ki-Jana Hoever, Luuk de Jong en Guus Til betekenen dat de pijlen nu gericht worden op een linksbenige verdediger voor het centrum. Een huurperiode ligt daarbij voor de hand, aldus het Eindhovens Dagblad. ‘Dit moet wel gaan om een serieuze versterking en dus een speler die in de basis zou kunnen spelen’, klinkt het. Ondertussen zijn Marcel Brands en John de Jong uiterst waakzaam op de internationale transfermarkt. Beide bestuurders houden de situatie van Georginio Wijnaldum nauwlettend in de gaten.

Of de eventuele komst van Wijnaldum haalbaar is, zal nog moeten blijken. Een dergelijke transfer valt echter niet uit te sluiten met een winters WK op komst. Wijnaldum wil immers minuten maken maar feit is en blijft dat een fors salaris in Parijs voor PSV begrippen normaal gesproken niet haalbaar lijkt.


Vorig artikelSC Freiburg heet Ritsu Doan welkom, PSV verkoopt Japanse smaakmaker alsnog met winst
Volgend artikelSancties tegen Rusland: PSV heeft eenvoudige antwoorden op logische vragen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in