Home Nieuws SC Freiburg heet Ritsu Doan welkom, PSV verkoopt Japanse smaakmaker alsnog met...

SC Freiburg heet Ritsu Doan welkom, PSV verkoopt Japanse smaakmaker alsnog met winst

940
0

De Japanse smaakmaker Ritsu Doan is PSV’er af. De aanvaller heeft PSV definitief verlaten voor SC Freiburg.

De nummer zes van de Bundesliga, heette Doan al welkom bij de club. Freiburg zal een kleine negen miljoen euro overmaken naar PSV. Doan tekent voor meerdere jaren in Duitsland. Ritsu Doan was opnieuw geliefd in de Bundesliga en stond in de belangstelling van meer Duitse clubs, maar Freiburg was het meest slagvaardig.

Het contract van Doan liep nog twee jaar door. Freiburg kocht het contract van Doan af voor ongeveer negen miljoen euro, waardoor PSV een minimale winst weet te boeken op de Japanner, die eigenlijk voor veel meer geld verkocht had kunnen worden na een nieuw goed seizoen met PSV. In 24 Eredivisie-optredens, het merendeel na de winterstop, kwam hij tot acht goals.

Op de officiële kanalen van Freiburg zegt Doan blij te zijn met zijn transfer. “Ik kijk uit naar mijn rentree in de Bundesliga en ik denk, dat Freiburg de juiste plek is om zowel op persoonlijk vlak als met het team te groeien”, aldus ras voetballer Doan.


Vorig artikelAnalisten zien verschuivingen: ‘Als Gakpo en Sangaré blijven, is PSV wat mij betreft titelfavoriet’
Volgend artikelPSV nog lang niet klaar op transfermarkt, de Jong aast op Wijnaldum en ‘serieuze versterking voor basiself gezocht’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in