Home Nieuws PSV lijkt stevig door te pakken met middenveld Wijnaldum – Simons :...

PSV lijkt stevig door te pakken met middenveld Wijnaldum – Simons : ‘PSV hoopt op handtekening Wijnaldum’

7314
0

Een hernieuwde toekomst van Georginio Wijnaldum bij PSV is inmiddels geen gerucht meer. Het is harde realiteit geworden. PSV zet in op de terugkeer van de middenvelder uit Rotterdam.

PSV behoeft daarvoor niet meer langs AS Roma, dat definitief afscheid heeft genomen van Wijnaldum. De middenvelder van Paris Saint-Germain heeft in deze fase van zijn carriere duidelijk behoefte aan een warm bad en toekomstperspectief. PSV lijkt hem dat te willen geven. Op de achtergrond zal Marcel Brands er inmiddels alles aan doen Wijnaldum te bewegen voor PSV te kiezen deze zomer.

Redelijk vroeg in het nieuwe seizoen, zo halverwege juni richting de eerste trainingen, kan PSV Wijnaldum de stabiliteit en zekerheid geven waar de middenvelder naar op zoek is na twee mislukte en weggegooide seizoen in Frankrijk en Italie. In beide landen bleken de media hard voor hem te zijn. Wijnaldum werd vaker als miskoop bestempeld dan hem lief is en dus gloort er revanche. Gaat PSV het station zijn voor sportieve revanche? Het heeft er inmiddels alle schijn van.

‘Voor het middenveld hoopt PSV op een handtekening van Georginio Wijnaldum’, meldt Voetbal International zondag. ‘De 32-jarige middenvelder werd afgelopen seizoen gehuurd door AS Roma van PSG. In Parijs staat hij nog tot medio 2024 onder contract, maar Wijnaldum mag vertrekken en zijn club is bereid mee te werken. Tussen 2011 en 2015 speelde Wijnaldum 154 officiële duels voor PSV. Daarin kwam hij tot 56 goals en 24 assists’, meldt het weekblad over de situatie van Wijnaldum in Parijs.

De verwachting is dat Wijnaldum voor een geringe transfersom mag en kan vertrekken uit Parijs. Het salaris van Wijnaldum in Parijs zou rond de 7 miljoen euro per seizoen bedragen. PSG zet in op een exit van dat miljoenensalaris. Aangezien Wijnaldum transfervrij overkwam vanuit Liverpool, zal de Parijse club zich niet al te moeilijk opstellen, denken Franse media. Er gloort dus een middenveld met Xavi Simons en Georginio Wijnaldum.

Precies een jaar geleden was het Georginio Wijnaldum die Xavi Simons overtuigde voor PSV te kiezen. De Rotterdammer speelde een belangrijke rol in de keuze van Simons. De toen negentienjarige middenvelder won informatie in bij Wijnaldum en besloot de deur bij Paris Saint-Germain achter zich dicht te trekken en voor een toekomst bij PSV te gaan. Nu gloort er dus zomaar een middenveld met Xavi Simons en Georginio Wijnaldum, aangezien PSV druk in de weer is Noa Lang voor de positie van linksbuiten binnen te halen.


Vorig artikelVoor aanvang eerste training drie grote inkomende transfers verwacht | Miljoenendeals Lang en Pepi aanstaande
Volgend artikelZelf opgeleide PSV’er Shurandy Sambo staat open voor transfer naar Ajax

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in