Home Nieuws Zelf opgeleide PSV’er Shurandy Sambo staat open voor transfer naar Ajax

Zelf opgeleide PSV’er Shurandy Sambo staat open voor transfer naar Ajax

2414
0

Afgelopen vrijdagmiddag werd bekend dat het Ajax van trainer Maurice Steijn interesse heeft getoond voor Shurandy Sambo.

Enerzijds bleek het een opmerkelijk bericht maar anderzijds is het dat geenszins gezien de komst van Mauri Steijn naar de hoofdstad. Steijn werkte een geheel seizoen samen met de rechtervleugelverdediger, wiens carriere plotseling in een stroomversnelling lijkt te geraken. Ajax is inmiddels concreet en hetzelfde geldt voor Ligue 1 club Stade Rennais en Premier Leagueclub Bournemouth. Sambo is in enkele maanden tijd een uiterst gewilde en populaire verdediger geworden.

PSV lijkt die potentie ook te zien maar heeft dus inmiddels stevige concurrentie, waar het tot enkele weken geleden dacht rustig het contract van Sambo te kunnen verlengen. De club heeft die intentie nog steeds maar ziet dat er kapers op de kust zijn. Een toekomst van Sambo bij PSV lijkt ineens een stuk verder weg te zijn.

De Amsterdammers meldden zich zelfs al bij PSV en hebben al gesproken met de entourage van de vleugelverdediger. Daarbij komt ook dat Sambo zelf een overstap naar de Amsterdammers wel zou zien zitten, zo meldt PSV-watcher Marco Timmer van Voetbal International.

Sambo heeft in Eindhoven nog een éénjarig contract, waardoor PSV waarschijnlijk niet de hoofdprijs kan vangen voor de verdediger. PSV wil zelf graag langer door met Sambo, maar het is dus nog maar zeer de vraag of dat gaat lukken. Ook het Franse Stade Rennais en het Engelse Bournemouth staan in contact met het management van Sambo, die zich inmiddels heeft aangesloten bij de selectie van Jong Oranje voor het naderende EK.


Vorig artikelPSV lijkt stevig door te pakken met middenveld Wijnaldum – Simons : ‘PSV hoopt op handtekening Wijnaldum’
Volgend artikelPortret Memphis Depay | Even niet zo blij met de media

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in