Home Nieuws Voor aanvang eerste training drie grote inkomende transfers verwacht | Miljoenendeals Lang...

Voor aanvang eerste training drie grote inkomende transfers verwacht | Miljoenendeals Lang en Pepi aanstaande

9536
0

PSV zet hoog in komende dagen en weken. Het mag dan nog relatief rustig zijn zo rond half juni maar op de achtergrond is de club bezig de selectie flink te versterken.

Dat melden zowel Voetbal International als het Eindhovens Dagblad. In de wandelgangen klinken natuurlijk al veel langer de bekende namen maar zowel Voetbal International als het Eindhovens Dagblad koppelen heden ten dage concrete namen aan de transferperikelen.

Daarbij wordt gewezen naar zowel Noa Lang als naar Ricardo Pepi. Het zijn klinkende namen maar PSV heeft vooral behoefte aan defensieve versterkingen gezien de problematische seizoenen met teveel tegendoelpunten. Het binnenhalen van zowel Noa Lang als Ricardo Pepi zal PSV miljoenen euro’s gaan kosten en zal meteen de totale transferinvesteringen van het vorige seizoen flink overtreffen.

PSV moet in ieder geval langs Club Brugge Augsburg om genoemde spelers te kunnen binnen halen. De bedoeling is dat deze transfers voor de eerste training op 3 juli worden afgerond. Ook defensief worden de nodige versterkingen verwacht maar het is nog relatief vroeg om grote stappen te zetten omdat PSV in ieder geval de beschikking heeft over Olivier Boscagli, die verwacht wordt bij PSV te blijven.

PSV verwacht wel dat het nog slechts één jarig lopende contract van de Braziliaanse verdediger André Ramalho afgekocht gaat worden. Jarrad Branthwaite lijkt niet meer in de plannen van de technische staf voor te komen aangezien zijn werkgever Everton een stevige prijs op het hoofd van de Brit heeft geplakt.


Vorig artikelPSV ziet talentvolle middenvelder én aanvoerder Jong PSV transfervrij vertrekken
Volgend artikelPSV lijkt stevig door te pakken met middenveld Wijnaldum – Simons : ‘PSV hoopt op handtekening Wijnaldum’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in