Home Nieuws PSV lijkt in januari opnieuw in te zetten op komst Aster Vranckx:...

PSV lijkt in januari opnieuw in te zetten op komst Aster Vranckx: ‘Wordt steeds duidelijker’

6708
0

De selectie van Peter Bosz, samengesteld door Earnie Stewart, Marcel Brands én Bosz, heet vrij uitgebalanceerd en op orde te zijn.

Toch klinken daar de eerste geluiden door over een magere bezetting op de nummer zes positie. Dat heeft natuurlijk ook van doen met de uitgaande transfer van Ibrahim Sangaré naar Nottingham Forest. Miljoenen euro’s ontving PSV voor Sangaré, die zeker in Londen tegen Arsenal toch wel node gemist werd.

Het gaat PSV in de competitie in ieder geval voor de wind, hoewel er nog geen echte test in de Eredivisie op de agenda stond. Trainer Peter Bosz ziet dat zijn selectie over voldoende kwaliteiten beschikt om de koppositie vast te houden de komende maanden maar de trainer wil tegelijkertijd niet te hard van stapel lopen. Mogelijk zet PSV in op een winterse versterking na de uitgaande transfer van Ibrahim Sangaré.

Volgens het Eindhovens Dagblad heeft PSV zeker nog een verdedigende middenvelder nodig om de selectie in zijn geheel in balans te krijgen. Het Eindhovens Dagblad meldt over die eventuele aanstaande versterking het volgende:

“Dat er naast Jerdy Schouten een extra ‘nummer zes’ moet komen, wordt wel steeds duidelijker. Bosz liet ook afgelopen weekend opnieuw doorschemeren dat hij de reserve-bezetting op die plek wat gekunsteld vindt, omdat hij in zijn ogen Olivier Boscagli moet doorschuiven.”

Het heeft er alle schijn van dat PSV dan aanstaande winter, als het winterse transferwindow zich zal gaan openen, opnieuw bij Vfl Wolfsbrug zal gaan uitkomen voor Aster Vranckx. De Belg werd nagenoeg de gehele zomer met een transfer naar PSV in verband gebracht maar het kwam er uiteindelijk niet van. PSV leek wel geheel akkoord te zijn met Aster Vranckx maar een definitieve transfer kwam er niet van.

“Bosz heeft eerder – net als technisch directeur Earnest Stewart – met Aster Vranckx gesproken, maar liet onlangs doorschemeren hem eigenlijk ook geen échte nummer zes te vinden. Daarmee is hij niet direct van de PSV-lijst verdwenen, maar de club kijkt dus ook naar eventuele alternatieven”, klinkt het.


Vorig artikelAad de Mos zag PSV schitteren maar geeft ploeg van Bosz waarschuwing voor Lens
Volgend artikelDick Advocaat ziet dat Peter Bosz ‘het ontzettend naar zijn zin heeft’ | Zo kijkt oud-spits Kieft naar spits De Jong: ‘Weergaloos’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in