Home Nieuws Aad de Mos zag PSV schitteren maar geeft ploeg van Bosz waarschuwing...

Aad de Mos zag PSV schitteren maar geeft ploeg van Bosz waarschuwing voor Lens

1461
0

Net als vrijwel iedere analist geldt ook voor Aad de Mos dat hij zeer te spreken is over dat wat PSV de fans en de voetballiefhebbers momenteel weet voor te schotelen.

Ongeslagen in de competitie, slechts twee tegendoelpunten en de volle buit na acht competitiewedstrijden. Aad de Mos ziet dat het meer dan goed gaat met PSV maar verwacht nog wel wat daadkracht in Europa. In een video-item van het Eindhovens Dagblad laat Aad de Mos weten dat PSV op dit moment te goed is voor de Eredivisie.

De Mos heeft in gesprek met het Eindhovens Dagblad daarentegen ook alle vertrouwen in de resterende Champions League wedstrijden die PSV nog voor de boeg heeft maar tegelijkertijd waarschuwt De Mos PSV wel voor de kracht van de komende tegenstander in de Champions League. racing Club De Lens is een sterke ploeg, geeft De Mos aan. Niettemin moet dit PSV in staat worden geacht een resultaat te behalen in het noorden van Frankrijk.

De Mos heeft momenteel weinig aan te merken op het spel van PSV, dat naar hartelust combineert en vele doelpunten weet te maken. “Goed voetbal, mooie goals, niks weggegeven”, luidt de eerste conclusie van De Mos na Sparta – PSV.

De Mos zag één speler excelleren en dat was natuurlijk Johan Bakayoko. “Schitterende goal, hij ging à la Robben naar zijn linkerbeen”, aldus De Mos, die weet dat Bakayoko hier vaak op heeft getraind afgelopen maanden. De Mos ziet bovendien dat PSV een hecht team is. Eerder bevestigde Sergiño Dest dit gegeven al in gesprek met ESPN.

Net als De Mos stelt Dest ook vast dat het voor PSV tijd wordt om ook Europees te gaan presteren. Dest gaat zich eerst richten op de interlandperiode, waarbij hij voor de Verenigde Staten uitkomt. Daarna vindt hij dat PSV zich ook in de Champions League laat zien. “In de poule hebben we nog geen wedstrijd gewonnen en dat moet veranderen”, aldus de Amerikaanse vleugelspeler, die in 90 minuten Sparta – PSV slechts één keer de bal verspeelde.


Vorig artikelWim Kieft geniet elke wedstrijd van PSV maar wijst naar dissonant: ‘Totaal ongeschikt voor PSV’
Volgend artikelPSV lijkt in januari opnieuw in te zetten op komst Aster Vranckx: ‘Wordt steeds duidelijker’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in