Home Nieuws PSV iconen: ‘Grootse vorm PSV, Ajax hoeft maar 2 keer gelijk te...

PSV iconen: ‘Grootse vorm PSV, Ajax hoeft maar 2 keer gelijk te spelen’

303
0

Willy en René van de Kerkhof zien PSV in volle vaart op de landstitel afsteven en kijken anders tegen de titelrace aan dan voorheen.

Beide PSV iconen zien PSV groeien maar zien Ajax ook ploeteren en moeizaam haar wedstrijden winnen. Het lijkt te rommelen in Amsterdam met muitende spelers en raar opstandig gedrag. “Feyenoord had zeker een punt verdiend”, zegt René in gesprek met Omroep Brabant. “En een strafschop. Het was een mooie topper om te zien, met Feyenoord als betere ploeg. Ajax was lucky. Feyenoord heeft onverdiend verloren, helaas.”

Willy is al langer om wat de kansen op een nieuwe landstitel aangaan. René, die lang bleef aangeven dat Ajax er met de titel vandoor zal gaan, begint van gedachten te veranderen en ziet PSV stappen voorwaarts maken. “Daar kom ik langzaam een beetje op terug. PSV speelde donderdag al een fantastische wedstrijd in de Conference League en zondag was het ook leuk. Deze week is er interlandvoetbal, maar in april moet het voor PSV gaan gebeuren.”

Ook broer Willy ziet Ajax wankelen. “Ajax hoeft maar twee keer gelijk te spelen. Ajax hoeft niet per se te verliezen. En PSV moet blijven winnen. De laatste weken ben ik hoopvol gestemd, want PSV heeft allemaal goede wedstrijden gespeeld. Ook zondag weer. Ik zie dat de spelers naar een grootse vorm groeien”, aldus Willy en René van de Kerkhof.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here