Home Nieuws Interesse Bayern, Liverpool en Arsenal in Gakpo komt in stroomversnelling, ook FC...

Interesse Bayern, Liverpool en Arsenal in Gakpo komt in stroomversnelling, ook FC Barcelona lijkt concreet voor Gakpo

2183
0

Cody Gakpo weet zich in de belangstelling van grote Europese topclubs. De belangstelling voor de aanvoerder van PSV is al langer daar maar geraakt nu in een stroomversnelling.

Dat meldt het Engelse medium The Athletic. Het betreffen niet de minste clubs die naar de diensten van Gakpo hengelen. Liverpool, Arsenal, Bayern München en ook FC Barcelona, zijn concreet in de markt voor Gakpo, zo meldt The Athletic. De Europese topclubs ‘versnellen’ hun interesse en voeren intern serieuze gesprekken over Gakpo weet het Engelse medium te melden. Cody Gakpo staat dus op de bekende lijstjes bij de grote clubs en dat is voor zowel PSV als Gakpo goed nieuws te noemen.

Gakpo verlengde eerder dit jaar nog zijn contract bij PSV tot medio 2026 maar het lijkt welhaast zeker dat de aanvaller snel naar een buitenlandse topclub zal gaan verkassen. Er is geen transferclausule opgenomen, maar er zijn wel afspraken gemaakt over een toekomstige transfersom. Het Engelse medium meldt dat PSV 40 miljoen euro voor Gakpo zou kunnen gaan vragen.

The Athletic weet dat er nog geen daadwerkelijke onderhandelingen worden gevoerd met PSV, omdat het daadwerkelijke transferwindow zich nog moet gaan openen. Gakpo is inmiddels een dragende speler geworden voor PSV. In 36 officiële duels was de aanvaller, die toch ook nog regelmatig geblesseerd is geweest, goed voor zestien doelpunten en veertien assists.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here