Home Nieuws PSV iconen halen hard uit naar de PSV selectie maar verwijten Van...

PSV iconen halen hard uit naar de PSV selectie maar verwijten Van Nistelrooij niets

1048
0

De teleurstelling is erg groot nu de landstitel 2022 – 2023 definitief uit zicht is verdwenen.

PSV verspeelde 9 punten tegen Cambuur Leeuwarden, FC Groningen en en FC Emmen en had middels drie overwinningen op deze degradatiekandidaten gewoon bovenaan gestaan. Het seizoen dreigt als een nachtkaars uit te gaan en dat zint de PSV iconen Willy en René van de Kerkhof maar niets.

De beide PSV iconen zijn boos over het resultaat in Arnhem. René van de Kerkhof heeft dan ook geen goed woord over voor het optreden van PSV tegen Vitesse. De wil om te winnen ontbrak, aldus de oud-international. Ruud van Nistelrooij verwijt hij niets, zo laat hij weten.

PSV had moeten winnen van ‘één van de slechtste ploegen in de Eredivisie’, zoals Vitesse wordt genoemd door Van de Kerkhof. “Na de zege van Feyenoord op Ajax weet je dat het kampioenschap buiten bereik is. Als spelersgroep moet je dan voor de tweede plek gaan. Maar bijna heel PSV speelde een slechte wedstrijd. Ik miste de wil om te winnen”, reageert hij bij Omroep Brabant.

“Het lijkt of ze niet meer kunnen voetballen zodra ze in de bus naar een uitwedstrijd zitten. Met een beetje geluk kunnen we nog Champions League spelen, maar als het zo doorgaat wordt het de Conference League.” Ibrahim Sangaré maakte het wel héél bont, stelt Van de Kerkhof. “Ik heb Sangaré nog nooit zo slecht zien spelen als zondag. Man, man, man, eigenlijk speelde heel PSV dramatisch.”

Als het slecht gaat, wordt er vaak naar de trainer gewezen. Van de Kerkhof doet dat niet. “Aan Ruud van Nistelrooy ligt het zeker niet. Hij stuurt de elf beste spelers het veld in. Hij kan er niets aan doen. De spelers moeten meer intensiteit aan de dag leggen”, klinkt het eensgezind.


Vorig artikelOpenhartige en eerlijke Xavi Simons krijgt kritiek na ‘waardeloos interview’
Volgend artikelTeleurgestelde Marco van Ginkel ziet PSV worstelen en rekent niet meer op landstitel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in