Home Nieuws Openhartige en eerlijke Xavi Simons krijgt kritiek na ‘waardeloos interview’

Openhartige en eerlijke Xavi Simons krijgt kritiek na ‘waardeloos interview’

4364
1
Xavi Simons

Xavi Simons wordt wekelijks geprezen om zijn spel en kwaliteiten maar nu krijgt de jonge middenvelder toch even de wind van voren.

Zo net na de wedstrijd in de Gelredome krijgt Xavi Simons vragen op zich afgevuurd over de nieuwe remise die de landstitel uit het zicht laat verdwijnen, voor zover die titel al geen ijdele hoop meer was. Simons zette PSV met een weergaloze actie weer op voorsprong maar zag ook dat PSV niet door wist te pakken en onvoldoende spirit toonde op zoek naar de 0-2. De middenvelder bleek ontwapend eerlijk en openhartig te zijn net na afloop van de 1-1 remise in de Gelredome.

Simons wijst daarbij naar een gebrek aan mentaliteit in de selectie. Simons liet weten dat hij niet tevreden is over de mentale kracht van zijn ploeggenoten. De middenvelder zei het niet met zoveel woorden maar een goed verstaander had aan enkele woorden genoeg om te kunnen concluderen dat er duidelijk naar een gebrek aan scherpte en dus instelling werd gewezen.

Dat zorgde dan weer voor irritatie bij Wim Kieft. De analist zei bij Veronica Offside dat Simons zich dan juist niet moet inhouden en man en paard moet noemen. Kieft irriteerde zich dus aan de uitspraken van de inmiddels topscorer van de Eredivisie. ‘Wat een waardeloos interview van die jongen. Zeg dan wat er aan de hand is? Dit ziet er zo knullig uit. Zo komt er ook meer druk op. Voor zulke interviews moet je ook maar de kwaliteiten hebben’, aldus een kritische Wim Kieft.


Vorig artikelWim Kieft ziet genoeg kwaliteit maar twijfelt over trainer van Nistelrooij en staf
Volgend artikelPSV iconen halen hard uit naar de PSV selectie maar verwijten Van Nistelrooij niets

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in