Home Nieuws Teleurgestelde Marco van Ginkel ziet PSV worstelen en rekent niet meer op...

Teleurgestelde Marco van Ginkel ziet PSV worstelen en rekent niet meer op landstitel

830
0

Marco van Ginkel zag PSV zondagmiddag afzien en ploeteren en was tegelijkertijd na afloop tevreden met het veroverde punt.

Van Ginkel is in Arnhem basisspeler en begon nog aan het seizoen als selectiespeler van PSV, maar strijdt inmiddels met Vitesse tegen degradatie. Bij de goal van Xavi Simons maakte de middenvelder een inschattingsfoutje maar daar tegenover stond dat hij een aandeel had in de gelijkmaker van Vitesse. De bal scheerde over zijn hoofd richting de doelmond, waar Ibrahim Sangaré de bal ongelukkig in eigen doel werkte.

“Ik denk dat het gelijkspel verdiend is”, zei hij na afloop. “We hebben heel goed werk geleverd en het PSV heel moeilijk gemaakt. Je merkte aan PSV, dat ze helemaal niet in de wedstrijd zaten en er voetballend niet door kwamen. Tegen Ajax en AZ was het net niet. Nu laat je weer zien, dat je goed kan meekomen tegen een topteam en pak je ook nog een punt. Je merkte wel de opluchting in de kleedkamer.”

Van Ginkel, die twee keer kampioen is geworden met PSV, geeft PSV na het gelijkspel in Arnhem weinig kans meer op de titel. Van Ginkel constateert het met pijn in het hart maar ziet dat de kans op de titel verdwenen is. “Met acht punten achterstand wordt het een moeilijk verhaal. Het is natuurlijk zonde. De club ligt mij ook na aan het hart. Ik hoef niet voor ze te spreken. Maar ze hebben een aantal punten laten liggen tegen de onderste ploegen. Al was het nu ook niet verdiend geweest als ze hadden gewonnen”, aldus Marco van Ginkel.


Vorig artikelPSV iconen halen hard uit naar de PSV selectie maar verwijten Van Nistelrooij niets
Volgend artikelCrisis of geen crisis, het ED meldt dat de spanning bij PSV intern om te snijden is

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in