Home Nieuws Laatste gesprekken | ‘Bosz is ervan overtuigd dat hij met PSV zijn...

Laatste gesprekken | ‘Bosz is ervan overtuigd dat hij met PSV zijn eerste hoofdprijs als trainer kan pakken’

3054
0

Donderdagavond laat bleek er nog geen definitief akkoord tussen PSV en Peter Bosz te zijn.

Rond middernacht was er nog steeds geen bevestiging over een zekere deal tussen de club en de zo gewenste trainer. Toch lijkt niemand in het Philips Stadion zich nog zorgen te maken over de aanstaande deal tussen beide partijen, die al dagen met elkaar in gesprek zijn.

In de wandelgangen vernamen we afgelopen dagen dat een mondeling akkoord tussen PSV en Peter Bosz al lang en breed beklonken is. Echter werd alles tot in detail besproken tussen de directie van de club en de trainer uit Apeldoorn. Vele ‘als-dan’ scenario’s zijn ter sprake gekomen, alsmede de beschikbare transferbudgetten.

Rondom Peter Bosz en zijn entourage is de stemming ook uiterst positief wat een toekomst bij PSV aangaat. De club krijgt niet alleen een zeer interessante trainer onder contract maar de interessante trainer krijgt ook een zeer interessant podium om zijn eerste landstitel op zijn erelijst te kunnen gaan bijschrijven.

‘De voormalig trainer van AGOVV, De Graafschap, Heracles Almelo en Vitesse ziet voldoende mogelijkheden om PSV aan de eerste landstitel sinds 2018 te helpen. Van een tussenjaar is in zijn ogen geen sprake. Bosz is ervan overtuigd dat hij met PSV zijn eerste hoofdprijs als trainer kan pakken’, klinkt het.

Hoe anders was dat in de periode Roger Schmidt bij PSV, waar steeds tot vervelends toe werd geroepen dat PSV nauwelijks een kans maakte op de landstitel.


Vorig artikelPSV nadert overeenstemming met Augsburg, transfer Pepi naar Eindhoven aanstaande
Volgend artikelXavi Simons denkt na over transfer naar Arsenal

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in