Home Nieuws PSV nadert overeenstemming met Augsburg, transfer Pepi naar Eindhoven aanstaande

PSV nadert overeenstemming met Augsburg, transfer Pepi naar Eindhoven aanstaande

3751
0

PSV zet op dit moment stevig in op de komst van Ricardo Pepi.

De Italiaanse transferspecialist Fabrizio Romano meldt dat PSV en Bundesligaclub Augsburg een akkoord naderen over de transfersom voor de Amerikaanse spits.

Het nieuws mag best verrassend worden genoemd aangezien landskampioen Feyenoord al maanden achtereen in contact staat met zowel het management van de jonge spits alsmede met diens entourage. Feyenoord lijkt echter niet bereid de gewenste transfersom op tafel te leggen.

Op de achtergrond trof PSV afgelopen dagen voorbereidingen de interesse en daarmee de transfer vlot te trekken. Een grote rol speelt de enorme weerstand die de speler zelf aan de dag legt terug te keren naar zijn eigenlijke werkgever Augsburg.

De transferexpert bij uitstek, Fabrizio Romano meldt donderdagavond dat PSV momenteel tempo weet maken en aan de vraagprijs wenst te voldoen. Het waarschijnlijk spoedig tot stand komen van de transfer van de jonge aanvaller, hangt hoogstwaarschijnlijk samen met het spoedige ja-woord dat Peter Bosz aan PSV zal gaan geven.


Vorig artikelFranse media: PSV denkt aan transfer Kasper Dolberg, transfersom 5 tot 7 miljoen euro
Volgend artikelLaatste gesprekken | ‘Bosz is ervan overtuigd dat hij met PSV zijn eerste hoofdprijs als trainer kan pakken’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in