Home Nieuws PSV fans zien Milan van Ewijk graag komen als vervanger van Shurandy...

PSV fans zien Milan van Ewijk graag komen als vervanger van Shurandy Sambo

4279
0

Er wordt flink getrokken aan rechtervleugelverdediger Shurandy Sambo. De verdediger die zichzelf bij Sparta op de kaart heeft gezet, heeft meerdere opties zijn loopbaan een vervolg te geven.

Een Premier League club en een Ligue 1 club zijn concreet in de markt voor Sambo, die bij PSV zijn contract kan verlengen. Bournemouth en Stade Rennais zien toekomst in de talentvolle verdediger, die sinds deze week ook in de belangstelling staat van Ajax.

Ook Ajax wenst Shurandy Sambo deze zomer over te nemen van PSV. Volgens het Eindhovens Dagblad is de Amsterdamse club zeer gecharmeerd van de rechtsback. Een overstap lijkt niet ondenkbaar maar volgens een aantal PSV fans is de oplossing dichtbij. Op sociale media wijzen PSV fans naar Milan van Ewijk van sc Heerenveen. Op Twitter blijkt er veel draagvlak te zijn voor een transfer van Milan vanEwijk naar PSV. Van Ewijk is evenals Sambo een getalenteerde voetballer en tevens jeugdinternational. De verdediger van Heerenveen, tevens één van de snelste spelers van de Eredivisie, wordt als ideiale vervanger van Sambo gezien.

Ook voor Milan van Ewijk is veel interesse. PSV volgt de verdediger al maanden. Nog altijd is ook Sporting Portugal zeer gecharmeerd van de verdediger, die inmiddels ook al een concreet contractvoorstel van de Portugese club heeft ontvangen. Sporting volgt van Ewijk ook al maanden.


Vorig artikelIn beeld | Frits Bovers, voorzitter PSV Fans United én absoluut niet tevreden over afgelopen seizoen
Volgend artikelPOLL | De concrete interesse van Ajax en buitenlandse clubs in Shurandy Sambo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in