Home Nieuws POLL | De concrete interesse van Ajax en buitenlandse clubs in Shurandy...

POLL | De concrete interesse van Ajax en buitenlandse clubs in Shurandy Sambo

1314
0

Is er groot transfernieuws op komst? PSV wenst het contract van de afgelopen seizoen aan Sparta uitgeleende rechtervleugelverdediger Shurandy Sambo te verlengen maar er zijn kapers op de kust.

Ajax overweegt Shurandy Sambo deze zomer over te nemen van PSV maar ook Bournemouth en Stade Rennais zien de komst van Sambo zitten. Volgens het Eindhovens Dagblad is Ajax zeer gecharmeerd van de rechtsback. Andere media melden dat er zelfs al een concreet voorstel voor Sambo in de maak is en dat de Amsterdamse belangstelling concreet te noemen is.

Wat heeft PSV in gedachten voor de verdediger en wat moet de club doen gezien alle problemen op de rechterflank van afgelopen seizoenen? De Oostenrijker Mwene lijkt nog de meest geschikte speler voor die positie maar Milan van Ewijk wordt ook genoemd als alternatief voor komend seizoen. Van Ewijk wacht zelfs op een voorstel van PSV, maar de club lijkt nog niet door te pakken. Niet voor Sambo maar ook niet voor van Ewijk.

Wat staat PSV te doen? Sambo aan Ajax verkopen of juist niet want de concurrent sterker maken is geen goede zaak. Stem nu op de nieuwe poll over Shurandy Sambo.

De concrete interesse van Ajax en buitenlandse clubs in Shurandy Sambo:

Resultaten

Laden ... Laden ...


Vorig artikelPSV fans zien Milan van Ewijk graag komen als vervanger van Shurandy Sambo
Volgend artikelMaakt Peter Bosz PSV Europa-proof? Na finale- én halvefinale plaatsen Feyenoord, AZ en Ajax is het nu de beurt aan PSV

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in