Home Nieuws In beeld | Frits Bovers, voorzitter PSV Fans United én absoluut niet...

In beeld | Frits Bovers, voorzitter PSV Fans United én absoluut niet tevreden over afgelopen seizoen

1463
0

Frits Bovers, wie kent hem niet? Bovers is PSV-fan in hart en nieren. Tevens is hij de voorzitter van supportersclub PSV Fans United.

Zijn motto luidt heel simpel: “Zolang het maar goed gaat met PSV. Als iemand het beste voor heeft met de club vind ik sowieso veel prima”, stelt Bovers als echte clubman zijnde. In gesprek met Voetbalzone laat Bovers zijn licht schijnen op het afgelopen seizoen. De clubman pur sang vindt daar wel wat van en is absoluut niet tevreden over het afgelopen seizoen.
.
Bovers schroomt niet om man en paard te noemen als er kritiek geuit moet worden. De voorzitter van fanclub PSV Fans United telt bijna 2000 leden en is dus een stevig orgaan onder de fans van de club.

Bovers veegde ooit de vloer aan met de presentaties van Aad de Mos bij PSV. De Mos werd stevig aangepakt door Bovers en medesupporters in die tijd.

‘Aad de Mos hebben we zo in 1994 ook eens de waarheid verteld. Hij was toen trainer en bakte er niks van. Aad pakte het heel sportief op en liet voor ons bier aanrukken op het Stratumseind. En niet zo’n klein beetje ook. Prachtig, Aadje vaatje noemden we hem vanaf toen. Aad heeft het daarna niet gered bij PSV, maar dat zijn wel mooie dingen hoor. Als de mensen die bij PSV werken maar begrijpen hoe diep je je met de club verbonden voelt, is er al een wereld gewonnen’, zei Bovers eerder in gesprek met het Eindhovens Dagblad.

In onderstaande video vertelt Bovers over afgelopen seizoen en wat er volgens hem niet goed ging. Ook spreekt Bovers over het gedrag van sommige voetbalfans.


Vorig artikelDoorbraak lijkt op komst: ‘Ik heb begrepen dat Noa Lang naar PSV komt’
Volgend artikelPSV fans zien Milan van Ewijk graag komen als vervanger van Shurandy Sambo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in