Home Nieuws Doorbraak lijkt op komst: ‘Ik heb begrepen dat Noa Lang naar PSV...

Doorbraak lijkt op komst: ‘Ik heb begrepen dat Noa Lang naar PSV komt’

13231
4

PSV wil zich versterken met aanvaller Noa Lang maar van een akkoord met Club Brugge leek afgelopen week nog geen sprake te zijn.

Noa Lang spreekt zich geregeld uit over zijn toekomst en schroomt niet PSV steeds opnieuw en opnieuw te benoemen als mogelijk toekomstig werkgever. Ook in Belgie is de mogelijke transfer van Noa Lang naar PSV nieuws te noemen. In Belgie weet men de kwaliteiten van Lang te bewonderen maar geeft men tevens een waarschuwing af over zijn karakter. Mogelijk is er een doorbraak aanstaande want er wordt melding gemaakt van een aankomende transfer.

Oud-profvoetballer Hans van de Haar ging in gesprek met De Gelderlander in op enkele zaken en de oud-prof liet los dat hij vernomen heeft dat Noa Lang naar PSV gaat. Van der Haar heeft ook wel wat met Peter Bosz overigens, zegt hij tegen het dagblad.

Van der Haar heeft Bosz hoog zitten als trainer en is zeer te spreken over de Apeldoorner, onder wie hij bij De Graafschap speelde. Van der Haar denkt wel dat Bosz veel werk te verrichten heeft bij PSV, hoewel Noa Lang volgens hem dichtbij een transfer is.

“Ik heb ook met trainers als Louis van Gaal en Henk ten Cate gewerkt. Bosz is voor mij niet de beste ooit, maar hij staat wel in mijn top-vijf”, zegt Van de Haar tegen De Gelderlander. “Een bijzondere trainer, heel tactisch en hij schippert nooit. Hij was altijd duidelijk en liet zich het kaas niet van het brood eten. Een beetje lay-back, achterover leunend kon hij je alles rustig vertellen. En dat onderbouwde hij dan heel sterk.”

Van der Haar denkt wel dat PSV vele stappen moet zetten alvorens het successen kan boeken. “Ik vond de selectie niet goed in balans. Als ze Simons gaan verliezen lever je heel veel in. Uit betrouwbare bron heb ik begrepen dat Noa Lang naar PSV komt”, onthult van der Haar de eventuele doorbraak. “Maar zelfs met acht nieuwe spelers lukt het je niet zomaar om kampioen te worden. Dat kost meer tijd denk ik. Ik moet het allemaal nog zien”, aldus oud-prof Hans van der Haar.


Vorig artikelNoa Lang in gesprek met PSV | Dit zegt België over PSV interesse: ‘PSV krijgt wel het totaalpakket’
Volgend artikelIn beeld | Frits Bovers, voorzitter PSV Fans United én absoluut niet tevreden over afgelopen seizoen

4 REACTIES

  1. Goede vervanger voor Simons,net zo,n over het paard getilde kwal. Weer meer theater in de competitie,zitten we echt op te wachten…..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in